Cicoare solubila 75gr BIS NIS

Producator: BIS NIS TRADING
Brand: BIS NIS
Forma prezentare: pulbere, 75 gr
Pret magazine: 7.61 lei
Pret remediu.ro:
6.62 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Recomandare:

Cicoare este o planta erbacee lemnoasa cu importante beneficii pentru sanatate. Este folosita ca inlocuitor de cafea fara cofeina si contine inulina, o forma de fibra alimentara naturala care ajuta tranzitul intestinal. Se poate consuma si rece cu inghetata si frisca.

Mod de administrare:

Mod de preparare: Se toarna 200ml de apa fierbinte sau lapte peste 2 lingurite de cicoare solubila. Se indulceste si condimenteaza dupa gust (scortisoara, ghimbir, etc).

Reactii adverse:
A se consuma in maxim 2 luni de la deschiderea ambalajului.

Precautii:
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra in locuri ferite de caldura, umiditate si lumina excesiva.

Tara de origine:
Romania

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Este cicoare 100%. Dintre toate produsele similare incercate, aceasta este singura care mi-a placut. O consum de peste un an.
scrisa de LAURA / 02.12.2021 11:39

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Maitake Forte
60cps NEW ROOTS

203.18 lei
Cicoare solubila de la BIS NIS are un gramaj de 75gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.62 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Cicoare si cafea si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cicoare solubila 75gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIS NIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.