•
Crema de bitter contine substantele bioactive extrase din cele 39 de plante care fac parte din reteta Bitterului romanesc. Este hranitor pentru piele si vulnerar (vindeca ranile). Este utila ca adjuvant pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor. Analgezic, antiinflamator, antireumatic, calmant, stimulent circulator.
Ingrediente Afin (Vaccinium myrtillus) 0.6%, Angelica (Angelica archangelica) 0.6%, Anghinare (Cynara scolymus) 0.6%, Busuioc (Ocimum basilicum) 0.6%, Chimen (Carum carvi) 0.6%, Cimbru-de-gradina (Satureja hortensis) 0.6%, Coada-calului (Equisetum arvense) 0.6%, Coada-soricelului (Achillea millefolium) 0.6%, Coriandru (Coriandrum sativum) 0.6%, Dafin (Laurus nobilis) 0.6%, Frasin (Fraxinus excelsior) 0.6%, Fenicul (Foeniculum vulgare) 0.6%, Galbenele (Calendula officinalis) 0.6%, Gentiana (Gentiana lutea) 0.6%, Iarba-mare (Inula helenium) 0.6%, Iarba-Sfantului-Ioan (Salvia sclarea) 0.6%, Ienupar (Juniperus communis) 0.6%, Isop (Hyssopus officinalis) 0.6%, Levantica (Lavandula angustifolia) 0.6%, Maces (Rosa canina) 0.6%, Menta (Mentha piperita) 0.6%, Mesteacan (Betula pendula) 0.6%, Nuc (Juglans regia) 0.6%, Papadie (Taraxacum officinale) 0.6%, Plop (Populus nigra) 0.6%, Roinita (Melissa officinalis) 0.6%, Salcam (Robinia pseudacacia) 0.6%, Salcie (Salix alba) 0.6%, Salvie (Salvia officinalis) 0.6%, Schinel (Cnicus benedictus) 0.6%, Scortisoara (Cinnamomum verum) 0.6%, Senna (Cassia angustifolia) 0.6%, Soc (Sambucus nigra) 0.55%, Șovarf (Origanum vulgare) 0.55%, Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) 0.55%, Troscot (Polygonum aviculare) 0.55%, Ţintaura (Centaurium erythraea) 0.55%, Unguras (Marrubium vulgare) 0.55%, Vasc (Viscum album) 0.5%, alcool etilic alimentar si apa deionizata.
Utilizare Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.
Contraindicatii Alergie la oricare dintre componentele produsului. Precautii: Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele.
Afectiuni tratate Cicatrizant
Ingrediente principale Angelica
Conditii pastrare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet. Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C.