Crema cu venin de albine, melitin 75ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret vechi: 75.10 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
69.84 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Aceasta crema are la baza compoztia cremei Sativa, careia i s-a adaugat si venin de albine. Despre veninul de albine si proprietatile sale nu vom detalia aici, el fiind foarte cunoscut pentru utilizarea sa in cremele antiartritice, antireumatice si antirid. Cu toate acestea, trebuie remarcata sinergia care apare intre uleiul de canepa, veninul de albine si nanoparticulele de aur, sinergie care face posibila gama semnificativa de efecte ale acestei creme. Destinatia principala a acestei creme este pentru persoanele cu probleme articulare, de tipul artritei sau reumatismului. Desigur, ea se poate utiliza si in scop cosmetic. Datorita continutului mare de venin de albine (0,05%), aceasta crema se va utiliza cu atentie in zona fetei, testand mai intai daca nu produce inrosirea zonei. Cremele cu venin de albine sunt folosite in tratamentele cosmetice, chiar si la concentratii semnificativ mai mici decat cea din crema Melitin. Ca atare, daca se doreste utilizarea acestei creme ca o crema tonica sau antirid, se va avea grija sa se utilizeze in cantitati foarte reduse, eventual in amestec cu uleiuri sau cu alte creme, testand cu atentie raspunsul pielii la aplicarea ei.

Mod de pastrare si utilizare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Contraindicatii: Folosirea acestui produs nu este indicata persoanelor alergice la una din componente.

Ingrediente (INCI): Aqua, Aurum Metallicum,Argentum Metallicum, Aloe Vera Gel, Cannabis Sativa Seed Oil, Nigella Sativa seed oil, Bee Venom, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Aur
Argint coloidal
Aloe Vera
Canepa
Negrilica
Venin de albine
Vitamina e

Alte produse similare

Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema hidratanta,… AQUANANO
Crema hidratanta,…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant spray… AQUANANO
Deodorant spray…
AQUANANO
Elixir AQUANANO
Elixir
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema cu amigdalina, migdalin
75ml AQUANANO

62.58 lei
Crema antibacteriana, argifin
75ml AQUANANO

31.77 lei
Crema cu venin de albine, melitin de la AQUANANO are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 75.10 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine apaaur, argint coloidal, aloe vera, canepa, negrilica, venin de albine, vitamina e, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu venin de albine, melitin 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.