Crema de corp ultra hidratanta cu ulei de migdale si aloe vera 250gr DR SOLEIL

Producator: DR SOLEIL
Brand: DR SOLEIL
Forma prezentare: crema, 250 gr
Pret magazine: 22.75 lei
Pret remediu.ro:
19.78 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema Ultra Hidratanta a fost conceputa pentru a raspunde nevoii zilnice de hidratare a pielii. Uleiul de Migdale si extractul de Aloe Vera asigura o hidratare intensiva a pielii, lasand-o catifelata si stralucitoare. Crema intra rapid in piele, fara a o incarca sau a o lasa grasa. Nu pateaza hainele.

Produs Hypoalergenic, recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile.

Recomandam utilizarea zilnica, din abundenta, a acestui produs, pentru pielea ce necesita hidratare. Uleiul de Migdale dulci si extractul de Aloe Vera au un rol puternic de rehidratare a epidermei. Nu este o crema grasa.

Ca si principii active naturale, Crema de Corp Ultra Hidratanta contine Ulei de Migdale Dulci si extract de Aloe Vera. Nu contine parabeni sau coloranti.

Marile Beneficii ale Naturii
Uleiul de migdale dulci hraneste pielea si o catifeleaza (contine o acizi grasi benefici pentru piele dar si pentru sanatate). Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele si este un bun adjuvant in caz de iritatii sau inflamatii. Este excelent pentru pielea crapata si uscata. De asemenea, previne imbatranirea pielii. Multe persoane cu pielea sensibila si predispusa la eruptii cutanate au afirmat ca acest ulei nu cauzeaza eruptii.
Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Planta are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara.

Aplicati din abundenta pe tot corpul, prin masaj lejer. Pentru o buna absorbtie, este preferabil sa aplicati crema dupa dus. Aplicati de cate ori considerati necesar pentru a asigura confortul pielii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Migdale
Aloe Vera

Alte produse similare

Super vitamin e… LIFE - FLO
Super vitamin e…
LIFE - FLO
Deliciu rosu SOLARIS
Deliciu rosu
SOLARIS
Faina de migdale SOLARIS
Faina de migdale
SOLARIS
Hai la birou SOLARIS
Hai la birou
SOLARIS
Hai la fitness SOLARIS
Hai la fitness
SOLARIS
Migdale SOLARIS
Migdale
SOLARIS
Migdale SOLARIS
Migdale
SOLARIS
Migdale SOLARIS
Migdale
SOLARIS
Musli cu alune SOLARIS
Musli cu alune
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Lotiune de fata 5 in 1 bo036
70ml FAVISAN

18.40 lei
Coenzima q10 dual
30cps GOOD DAYS THERAPY

45.32 lei
Crema de corp ultra hidratanta cu ulei de migdale si aloe vera de la DR SOLEIL are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.78 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine migdalealoe vera, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema de corp ultra hidratanta cu ulei de migdale si aloe vera 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DR SOLEIL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.