•
MUSLI CU ALUNE SOLARIS - 500 G
CE CONTINEFulgi de cereale si fulgi de porumb cu zahar, stafide, merisor, caju, alune de padure si migdale.
ISTORICDoctorul Maximilian Oskar Bircher-Benner a descoperit, in jurul anului 1900, ca poate servi pacientilor sai o masa usoara de seara compusa din fulgi de cereale si un amestec de fructe, pentru un aport echilibrat de vitamine si fibre si o digestie sanatoasa. In prezent exista o varietate de musli, se folosesc in principal ca mic-dejun.
CUM ACTIONEAZASatisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei.
PENTRU CE RECOMANDAMUn mic dejun echilibrat. Alunele vor aduce un aport de minerale, proteine si va vor oferi mai multa energie.
CUM SE CONSUMASe consuma fara preparare termica, adaugand suc de fructe proaspat sau apa calduta. Veti obtine un mic dejun delicios.