Crema de fata cu efect de intinerire 40gr AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: crema, 40 gr
Pret vechi: 37.03 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
34.07 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Pudra de perle este folosita in tratamentele cosmetice de peste 2000 de ani fiind foarte bogata in minerale si aminoacizi care asigura mentinerea hidratarii, fermitatii si elasticitatii tenului.

Pearl Cream este o crema naturala produsa printr-o metoda tradtionala ayurvedica, care contine un amestec de pulbere de perle si extracte din plante medicinale ayurvedice, cu efect hidratant si de incetinire a procesului de imbatranire. Pulberea din perle contine 23 oligoelemente, peste 18 aminoacizi, din care 10 sunt aminoacizi esentiali pentru piele, care contribuie la regenerarea pielii datorita stimularii productiei de colagen si elastina si stimularea diviziunii celulare. Fiind usor absorbite de piele, elementele naturale din perle cresc activitatea celulara si stimuleaza metabolismul, calmeaza iritatiile si grabeste vindecarea.

Uleiul de migdale are o formula apropiata de cea a sebumului produs in mod natural de piele si este recomandat pentru toate tipurile de ten, reface bariera lipidica a pielii, hidrateaza pielea, imbunatatind, astfel aspectul tenului. Este un ulei usor, bogat in vitamine si acizi grasi, atenueaza ridurile, revigorand si hranind pielea. Este recomandat in mod special pentru tenul sensibil, eliminand eruptiile cutanate, iritatiile sau inflamatiile. Uleiul din germeni de grau este o sursa extraordinara de antioxidanti si fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea imbatranirii pielii si pentru proprietatile de tonifiere ale acestuia. Extractul din curmale contine foarte multi antioxidanti care protejeaza celulele de stresul oxidativ prevenind imbatranirea pielii. Vitamina A prezenta in mod natural in extractul din curmale, are o eficienta recunoscuta in prevenirea aspectului tern al pielii si apartia petelor.

Vitamina A si acizii grasi refac bariera lipidica a pielii, regleaza secretia de sebum si mentin hidratarea acesteia. Combinatia de ulei de germeni de grau si extract din curmale, datorita proprietatilor antioxidante, contribuie la protectia pielii impotriva factorilor externi, stimuleaza circulatia sangelui si limfei, tesuturile sunt mai bine oxigenate, activand astfel si eliminarea toxinelor. De asemenea, stimuleaza productia de colagen si elastina, tenul devenind mai ferm si elastic. Pearl Cream se recomanda tuturor tipurilor de piele si pentru orice varsta. Poate fi folosita zilnic, ca si crema de zi hidratanta si antiimbatranire.

Mod de utilizare: Se curata bine fata, zona gatului si decolteul si apoi se aplica dimineata si seara, evitand zona din jurul ochilor. Se maseaza usor si se lasa sa actioneze pana la absorbtia completa.

Ingrediente:

  • Phoenix dactylifera (Curmal), extract din fructe;
  • Ulei de Triticum sativum (ulei din germeni de grau);
  • Pudra de perle purificata;
  • Ulei din Prunus amygdalus (ulei de migdale).
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Curmale
Germeni de grau
Migdale

Alte produse similare

Dulceturi sublime SOLARIS
Dulceturi sublime
SOLARIS
Musli cu cereale… SOLARIS
Musli cu cereale…
SOLARIS
Musli din cereale… SOLARIS
Musli din cereale…
SOLARIS
Musli cu cereale… SOLARIS
Musli cu cereale…
SOLARIS
Musli mix SOLARIS
Musli mix
SOLARIS
Baton bio cu seminte… CANAH
Baton bio cu seminte…
CANAH
Baton bio cu seminte… CANAH
Baton bio cu seminte…
CANAH
Musli cu fructe SANO VITA
Musli cu fructe
SANO VITA
Musli cu fructe SANO VITA
Musli cu fructe
SANO VITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Curcumin95 c3 complex
30cps HERBAGETICA

47.58 lei
Sirop de tuse cu miere
250ml ALBEENA

29.00 lei
Masca nutritiva pentru fata
50ml APIDERMALIV

20.36 lei
Crema de fata cu efect de intinerire de la AYURMED are un gramaj de 40ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.03 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Fata si contine curmalegermeni de grau, migdale, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema de fata cu efect de intinerire 40ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.