Crema lyber antireumatica cu untul pamantului si petrol cu pompita 500ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: crema, 500 ml
Pret vechi: 74.68 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
69.45 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Proprietati
-antiinflamator si antireumatic
-analgezic
-incalzitor

Indicatii
-calmarea durerilor musculare si articulare
-ameliorarea bolilor reumatice
-decongestionarea zonelor afectate

Ingrediente active
Fractie speciala din petrol, ulei de mustar, ulei de ghimbir, uleiuri esentiale (camfor, terebentina, menta, eucalipt, tea tree), extracte din plante (untul pamantului, arnica, salcie, ardei iute, castan, cretusca, ienupar)
Reumatismul este o boala care afecteaza 85% din persoanele varstnice, dar care se intalneste tot mai des si la cele mai tinere. Termnul de reumatism este destul de vag, facand referire la o paleta larga de afectiuni acute sau cronice ale articulatiilor, provocand dureri, inflamatii si scazand mobilitatea acestora. Schimbarile de temperatura, frigul si umezeala afecteaza bolnavii de reumatism. Pentru aceasta Crema pentru masaj incalzitor de la VivaNatura este de un real folos, ameliorand simptomele caracteristice.
Formula unica a Cremei pentru masaj incalzitor Lyber de la VivaNatura, se bazeaza pe retete traditionale si contine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pamantului, arnica, salcie, ardei iute, castan, cretusca, frasin, mustar negru, piper, plop negru, ienupar, terebentina, etc.) recunoscute ca avand proprietati speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice si analgezice. Un alt elemet esential care se regaseste in componenta cremei Lyber este o fractie speciala obtinuta din petrol, el fiind considerat un remediu natural, traditional, in medicina populara romaneasca. Plante medicinale in amestec cu petrolul, au rolul de a potenta efecte terapeutice deosebite ale acestuia.
Petrolul are proprietati antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Potrivit ultimelor cercetari, aceste proprietati rezulta, indeosebi, din „stimularea metabolica si imunitara realizata de reactia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism”. Substantele din radacina de untul pamantului, impreuna cu petrolul actioneaza sinergic si combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, ciocuri sau monturi osoase, sinuzite frontale si maxilare, carcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroze, umflaturi si vanatai.
Camforul natural, mustarul, terebentina, ardeiul iute, castanul au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice si protectoare vasculare. O buna circulatie sanguina amelioreaza simptomele si disconfortul articulatiilor intepenite.

Crema pentru masaj incalzitor Lyber este un produs 98% natural, cu un puternic rol terapeutic, care ajuta nu doar la calmarea durerilor articulare, ci si la ameliorarea bolilor reumatice, redand mobilitatea articulatiilor. Datorita formulei complexe si a substantelor active, crema poate fi utilizata, avand efecte deosebite si in cazul, durerilor musculare, a entorselor, fracturilor si contuziilor.
Crema Lyber de la VivaNatura a fost conceputa intr-un proces indelulgat si contine aproape toate ingredientele naturale care au efecte benefice asupra reumatismului si durerilor articulare, dar si alte remedii mai putin cunoscute. Crema este rezultatul cercetarilor de mai multi ani realizate de ing. biotehnolog Leonard Radutz.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Petrol
Mustar
Ghimbir
Arborele de camfor
Terebentina
Menta
Eucalipt
Tea tree
Untul pamantului
Arnica
Salcie
Ardei iute
Castan salbatic
Cretusca
Ienupar

Alte produse similare

Crema impotriva… VIVA NATURA
Crema impotriva…
VIVA NATURA
Crema impotriva… VIVA NATURA
Crema impotriva…
VIVA NATURA
Lyber crema pentru… VIVA NATURA
Lyber crema pentru…
VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica… VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica…
VIVA NATURA
Crema pentru par… FAVISAN
Crema pentru par…
FAVISAN
Lotiune regeneranta… FAVISAN
Lotiune regeneranta…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Maca pudra eco
125gr RAWLI

15.37 lei
Pastura
650gr ALBEENA

229.00 lei
Crema lyber antireumatica cu untul pamantului si petrol cu pompita de la VIVA NATURA are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 74.68 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine petrolmustar, ghimbir, arborele de camfor, terebentina, menta, eucalipt, tea tree, untul pamantului, arnica, salcie, ardei iute, castan salbatic, cretusca, ienupar, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema lyber antireumatica cu untul pamantului si petrol cu pompita 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre petrol:

Nu am gasit vreun articol relevant.