Dolomita pura pulbere 650gr DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: pulbere, 650 gr
Pret magazine: 31.6 lei
Pret remediu.ro:
27.48 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Acest remediu are un continut extrem de ridicat de calciu si magneziu si poate fi folosit deopotriva pentru tratarea oamenilor si animalelor.

Aceasta colectie de minerale contine:  Calciul – aproximativ 30% din compoziÈ›ia acesteroci  este  acest  mineral,  care  alcătuieÈ™te  structura  de  rezistență  acorpului uman. Magneziul – este conÈ›inut într-o proprÈ›ie de peste 20% îndolomită,  fiind  vital  pentru  activitatea nervoasă, cardiacă. Potasiul –este  prezent  în  cantități  mari  în  organismul  uman,  fiind  vital  pentrusănătatea inimii, pentru normalizarea presiunii arteriale.

Actiuni: Calciul contribuie la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala, la functionarea normala a enzimelor digestive, la procesul de diviziune si diferentiere celulara, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor;  Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la mentinerea echilibrului electrolitic, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, la sinteza normala a proteinelor, la mentinerea sanatatii psihice si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Indicatii:
Lipsa de calciu
– doar patru-cinci grame din această rocă asigură necesarul din acest element. Pentru o asimilare optimă a acestui mineral esenÈ›ial, capsulele vor fi luate cu limonadă sau suc de portocale, iar dacă luăm pulberea ca atare, ea va fi amestecată cu puÈ›in suc de lămâie înainte de administrare. Astfel, este asigurată întreaga cantitate de calciu, atât de necesară organismului. În lipsa lui, apar simptome cum ar fi starea de oboseală generalizată, asociată cu irascibilitate È™i cu dificultatea în controlul emoÈ›iilor. În faze avansate ale lipsei de calciu, apare insomnia, scade capacitatea de efort, forÈ›a musculară este diminuată È™i apar frecvent cârceii (crampele musculare), iar starea de oboseală se instalează mult mai repede. Atunci când se cronicizează, lipsa de calciu are efecte mult mai grave: dantura se cariază rapid È™i gingiile se slăbesc, oasele îÈ™i pierd din densitate È™i devin mai fragile.

Lipsa de magneziu – patru grame din această rocă asigură necesarul zilnic de magneziu pentru un adult. La fel ca È™i în cazul calciului, asimilarea magneziului va fi mai bună la administrarea simultană a dolomitei (fie ea sub formă de capsule sau de pulbere) cu suc de citrice sau alte sucuri de fructe acide. Magneziul este esenÈ›ial pentru echilibrul psihic, pentru combaterea stărilor de oboseală, dar È™i pentru buna funcÈ›ionare a sistemului cardiovascular. În practică s-au obÈ›inut rezultate foarte bune cu suplimentarea magneziului în caz de sindrom de oboseală cronică, anxietate, atacuri de panică, hipertensiune, artimie cardiacă, rezistență scăzută la efort fizic.

Alcalinizarea urinii – este esenÈ›ială în tratamentul cistitelor, nefritelor, pielitelor etc. cu antibiotice de sinteză sau chiar cu anumite plante, cum ar fi strugurii ursului, frunzele de afine sau de meriÈ™or. De ce? Pentru că într-o urină cu pH prea acid substanÈ›ele antibiotice nu-È™i pot exercita efectul antiinfecÈ›ios, în timp ce în cea cu reacÈ›ie bazică efectul lor creÈ™te exponenÈ›ial. Cea mai bună alcalinizare se face consumând un litru de suc de portocale pe zi, alături de 3-6 capsule de dolomită. Sucul se porÈ›ionează în trei reprize, cu fiecare pahar de suc luându-se È™i 1-2 capsule din această rocă.

Sarcina È™i lactaÈ›ia - câte 3-6 grame de dolomită, administrate în timpul sarcinii, sunt un ajutor preÈ›ios, atât pentru mămici cât È™i pentru făt. Calciul ajută la dezvoltarea normală a foetusului È™i – foarte important – previne demineralizarea gravidei, demineralizare care adesea se traduce prin deteriorarea danturii, fragilizarea unghiilor etc. Magneziul din această rocă ajută la È›inerea sub control a tensiunii arteriale, dar È™i la menÈ›inerea echilibrului emoÈ›ional È™i a echilibrului hormonal al viitoarei mame. În timpul lactaÈ›iei, administrarea dolomitei ajută la menÈ›inerea unui procent de grăsimi È™i unei mineralizări corespunzătoare a laptelui, previne înțărcarea prematură.

Regimul de slăbire, regimul vegetarian È™i raw-vegan – administrarea dolomitei este salvatoare în mai toate aceste regimuri de slăbire È™i detoxifiere. De ce? Pentru că marea majoritate a curelor privează organismul de minerale, în special de calciu, magneziu È™i potasiu. Iar această privare de minerale este sursa chinului din aceste cure, a tulburărilor organice È™i, mai frecvent, emoÈ›ionale care apar. De exemplu, foamea viscerală, care ne face să abandonăm subit o cură, apare atunci când scade nivelul calciului È™i magneziului, implicate în reglarea glicemiei, iar stările de slăbiciune È™i ritmul neregulat al inimic este consecinÈ›a scăderii magneziului È™i potasiului. Apoi, stările de depresie È™i/sau anxietate, care apar în anumite momente la aproape toate persoanele care È›in o cură de slăbire, sunt adesea o consecință a scăderii nivelului magneziului È™i al unor oligoelemente din sânge. De aceea, este foarte indicat ca, atunci când începem o cură, să începem simultan È™i o cură cu dolomită, din care să luăm câte 3-5 grame pe zi. Cea mai bună este dolomita pulbere pusă în sucurile acide, adică de citrice, mere, struguri, pere È™i fructe în general. Pulberea se pune în paharul de suc, după care se amestecă bine È™i apoi se lasă câteva minute să sedimenteze, apoi se bea È™i la sfârÈ™it se ia cu linguriÈ›a dolomita rămasă pe fundul paharului.

Compozitie: Dolomita, pulbere: 750mg*. *Doza zilnica recomandata aduce:175,5-351 mg magneziu (46,8 – 93,6% VNR) si 350,25-700,5 mg calciu (43,8 – 87,6%VNR).

Mod de administrare: Se administrează câte o jumătate de linguriță la copii È™i câte o linguriță la adulÈ›i, în doză zilnică unică. Se poate lua cu apă sau, mai bine, cu suc de portocale, care - datorită conÈ›inutului său de acid citric - creÈ™te de 1,5 până la 3 ori procentul de calciu È™i magneziu asimilate de către organism. O cură cu această pulbere este bine să nu depășească 2 săptămâni, urmată de alte 2-3 săptămâni de pauză, necesare organismului pentru a metaboliza corect mineralele din această rocă.

Precautii si Contraindicatii: Nu se cunosc. 

Acest produs contine:

Dolomit750.00mg
Magneziu351.00mg
Calciu700.00mg

Alte produse similare


Aloe complex
DVR PHARM

Carbo dolomit
DVR PHARM

Dolomita pura
DVR PHARM

Dvr-stem neuro
DVR PHARM

Renal
DVR PHARM

Vitamina c alcalina
DVR PHARM

Dolomit
PRO NATURA

Biominerale par…
BIO SUN LINE

Biominerale pentru…
BIO SUN LINE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30cps COSMOPHARM

23.09 lei

125gr ORGANIKA

80.98 lei

90cpr ORGANIKA

105.30 lei

60cps PROVITA

81.61 lei

300gr SOLARIS

20.38 lei

200gr SOLARIS

12.57 lei

Citeste despre dolomit:

Nu am gasit vreun articol relevant.