Extract pur de vanilie din Madagascar 50ml PEPPERINO

Extract pur de vanilie din Madagascar 50 ml PEPPERINO
Producator: CLOUND NINE FACTORY
Brand: PEPPERINO
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 41.71 lei
Pret remediu.ro:
36.27 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Extractul de vanilie pur este un condiment alimentar de calitate superioară obținut prin extracția la rece a componentelor aromatice din  păstăile de vanilie în alcool alimentar. 

Spre deosebire de esența de vanilie, produs 100% artificial ce sintetizează aroma vanilinei, extractul de vanilie conține în jur de 300 de elemente aromatizante transferate din păstaia de vanilie în alcool și de aceea aroma este naturală și apropiată de cea a păstăii de vanilie.

În procesul de producție folosim cea mai bună vanilie,vanilia Bourbon provenită din Madagascar, alcool etilic și zahăr brun din Mauritius ce ajută la stabilizarea aromelor și face ca produsul să-și mențină aroma o perioadă mai lungă după ce sticla este desfăcută. 

Ca regulă generală de folosire, o lingură de extract (15 ml.) reprezintă echivalentul unui baton de vanilie Bourbon din Madagascar de tip Gourmet. 

Condiment alimentar de cea mai bună calitate,100% natural folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor, obținut printr-un proces lent de extracție la rece a celor peste 300 de componente aromatice conținute de păstăile de vanilie.

Aroma extractului este delicată, dulceagă și inconfundabilă. Extractul are sediment de vanilie, culoare brun roșcată, miros fin, plăcut, specific de vanilie.

Ingrediente: extract din păstăi de vanilie, alcool min.35%, zahăr brun nerafinat max. 4%.

Procesul lent de extracție la rece folosit de noi este cel mai bun în obținerea extractului de vanilie pentru că păstrează complexitatea aromelor și fidelitatea față de conținutul păstăii de vanilie.

Alcoolul are un rol deosebit în procesul de extracție a componentelor aromatice din păstăile de vanilie conținute de uleiuri esențiale care nu sunt solubile în apă. Extractul pur de vanilie 2X conține de două ori mai multe păstăi de vanilie per litrul de alcool folosit având deci o aromă mai concentrată. 

Dozaj recomandat: 1 lingură de extract de vanilie la 500 gr./ml compoziție

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

62.23 lei
Roboflex
30cps GOOD DAYS THERAPY

48.52 lei
Seminte de susan
150gr SOLARIS

5.41 lei
Ulei esential de lamaie
10ml SOLARIS

5.62 lei
Lapte praf de soia instant fara zahar
1gr FITO FITT

22.45 lei
Ulei de argan pentru fata
50ml ADAMS SUPPLEMENTS

27.27 lei