Extract uleios din rasina de conifere 50ml CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 18.1 lei
Pret remediu.ro:
15.74 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Rasina de conifere este utilizata ca ADJUVANT in tratarea diferitelor afectiuni, cum ar fi cele ale aparatului respirator (astm bronsic, afectiuni pulmonare cronice), durerile de gat (amigdalite, laringite, faringite), litiaza renala, litiaza biliara, infectiile tractului urinar (cistite, uretrite, nefrite), afectiunile cutanate (arsuri, leziuni, etc.), hemoroizii, reumatismul, astenia, starile de convalescenta sau durerile musculare. Produs natural obtinut din rasina bruta de conifere, rasina care este un produs vegetal complex constituit din amestecuri eterogene de substante organice rezultate prin oxidarea si polimerizarea compusilor terpenici si aromatici ai uleiurilor volatile.

Principalele componente sunt: acizi terpenici (rezinici), acid abietic, levopimaric, dextrosapinic, acizi aromatici sau alifatici, acid benzoic si derivati fenil propanici, rezinoli, ceruri, acizi grasi, ulei volatil bogat in α – si β- pinen. Produs natural cu o concentrate bine determinate, care are o actiune antiseptica, cicatrizanta, expectoranta, antitusiva, regenerativa epitelial, antiinflamatoare, astringenta, antireumatica.
Pentru afectiuni biliare 25 picaturi extract uleios de rasina de conifere, o lingurita de ulei de masline si 10 picaturi de ulei esential de menta se ia cu 20 min inainte de masa. In caz de crize biliare tratamentul de mai sus se repeta de 3 ori la interval de 30 de minute.
Extractul uleios din rasina de conifere regleaza calciu ionic la nivelul cailor respiratorii si la nivelul articulatiilor reducand durerile articulare. Pentru a-i mari eficienta se maseaza locul dureros (articulatiile) timp de 5 min cu extract uleios din rasina de conifere. Pentru astm bronsic este indicat sa se ia 30 picaturi de 3 ori pe zi inainte de masa timp de 2 saptamani. Pentru amigdalite si colici abdominale este indicat sa se ia 20 picaturi de 3 ori pe zi inainte de masa timp de 2 saptamani.
Pentru tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale este indicat sa se ia 30 picaturi de 2 ori pe zi, seara si dimineata, si se foloseste concomitent cu supozitoarele Conimed S de 1.5g timp de 2 saptamani.
Produsul mai poate fi folosit ca materie prima la prepararea de diferite creme sj unguente.

Mod de utilizare: Adulti: 25-30 picaturi de 3 ori pe zi. Copii (3-12 ani): 10 picaturi, de 2 ori pe zi.

ATENTIONARI: A nu se utliiza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.
Nu s-au raportat efecte secundare sau contraindicatii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rasina de conifere

Alte produse similare

Tonic antistress CONIMED
Tonic antistress
CONIMED
Lotiune pentru… CONIMED
Lotiune pentru…
CONIMED
Coniprostatomed CONIMED
Coniprostatomed
CONIMED
Conimed forte CONIMED
Conimed forte
CONIMED
Crema antiinflamatoare CONIMED
Crema antiinflamatoare
CONIMED
Crema pentru ingrijirea… CONIMED
Crema pentru ingrijirea…
CONIMED
Crema pentru masaj… CONIMED
Crema pentru masaj…
CONIMED
Crema pentru masaj… CONIMED
Crema pentru masaj…
CONIMED
Crema cu propolis… CONIMED
Crema cu propolis…
CONIMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Extract uleios din rasina de conifere de la CONIMED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.74 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine rasina de conifere. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract uleios din rasina de conifere 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre rasina de conifere:

Nu am gasit vreun articol relevant.