Favisept 1 comprimate cu ghimbir, propolis, vit.c, vit.b2, vit.b5, zinc, argila 20cpr FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: comprimate, 20 buc
Pret magazine: 12.73 lei
Pret remediu.ro:
11.07 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ghimbirul contribuie la menținerea sănătății tractului respirator. Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și în procesul de diviziune celulară. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitaminele B2 și B5 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal. Uleiurile esențiale contribuie la menținerea sănătății mucoasei bucale și a tractului respirator.

Mod de utilizare: 1-3 comprimate zilnic se lasă să se topească lent în gură, după mesele principale

Ingrediente: îndulcitori: fructoză, sorbitol, extract de Stevia rebaudiana, agent de încărcare - celuloză microcristalină, vitamina C/acid ascorbic, extract de propolis 30%, pulbere de rădăcină de ghimbir (Zingiber officinalis), lactat de zinc dihidrat, argilă, agenți antiaglomeranți - stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu, vitamina B5/d-pantotenat de calciu, vitamina B2/riboflavină, ulei esențial de eucalipt (Eucaliptus globulus), ulei esențial de mentă (Mentha piperita), ulei esențial de cimbru de cultură (Thymus vulgaris)

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Zinc ( ) [326

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Turmeric pudra eco
125gr RAWLI

11.85 lei
Passiflora & magneziu
40cps FARMACLASS

13.32 lei
Favisept 1 comprimate cu ghimbir, propolis, vit.c, vit.b2, vit.b5, zinc, argila de la FAVISAN are un gramaj de 20cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.07 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Imunitate si contine zinc ( ) [326. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Favisept 1 comprimate cu ghimbir, propolis, vit.c, vit.b2, vit.b5, zinc, argila 20cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre zinc ( ) [326:

Nu am gasit vreun articol relevant.