Femitone 60cps INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 62.74 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
59.60 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

  Femitone este un produs special conceput pentru a  asigura si mentine sanatatea hormonala feminina. Este indicat pentru reducerea pierderilor menstruale excesive si a scurgerilor abundente. Sustine functiile ovarelor si ale endometrului. Calmeaza durerile menstruale, tonifica musculatura  uterina  si are efect afrodisiac feminin.

  Este indicat ca adjuvant in tratarea variatelor afectiuni ginecologice. In cazul menstruatiei, actioneaza atat in sensul diminuarii fluxului abundent cat si prin reducerea durerilor, atunci cand este vorba despre dismenoree. Femitone fortifica musculatura uterina, fiind util in tratarea in prolapsului uterin dar si in diminuarea inflamatiilor uterine.

  Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

  Ingrediente: Saraca Indica, Symplocos Crataegoides, Putranjiva Roxburghii, Asparagus Racemosus.

  Saraca indica: tratatele de fitoterapie mentioneaza efectul curativ asupra endometrului (mucoasa care captuseste uterul) cat si o actiune stimulenta asupra ovarelor. Folosita singura sau in combinatie cu alte plante, Saraca Indica diminueaza menoragia, leucoreea si este un excelent remediu pentru reglarea ciclului menstrual.

  Asparagus Racemosus: pentru femei, planta are un efect afrodisiac, tonic si reintineritor. Stimuleaza lactatia si imbunatateste calitatea laptelui in cazul femeilor care alapteaza, tocmai de aceea planta este recomandata femeilor imediat dupa ce au nascut. Este de asemenea benefic in tratarea hipoplastiei uterine, la femeile tinere (dezvoltarea insuficienta a uterului). Efectul sau emolient are o actiune benefica asupra mucoaselor organelor sexuale care sunt uscate sau inflamate. Este o planta cu efect benefic asupra aparatului reproducator la ambele sexe.

  Doza recomandata pentru consumul zilnic: Cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ashoka
Shatavari
Symplocos crataegoides
Putranjiva roxburghii

Alte produse similare

Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Fitofibromstop STEAUA DIVINA
Fitofibromstop
STEAUA DIVINA
Menosan HIMALAYA
Menosan
HIMALAYA
Shecure, protector… AYURMED
Shecure, protector…
AYURMED
Kamaiany, tonic… AYURMED
Kamaiany, tonic…
AYURMED
Leukarrest SUN WAVE PHARMA
Leukarrest
SUN WAVE PHARMA

Parerile clientilor

Viata sexuala
Viata sexuala se poate imbunatati prin insusirea unui stil de viata care sa ajute la asa ceva.
scrisa de Dan / 03.10.2018 13:00

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

87.88 lei
Femitone de la INDIAN HERBAL are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 62.74 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine ashokashatavari, symplocos crataegoides, putranjiva roxburghii, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Femitone 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INDIAN HERBAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ashoka:

Nu am gasit vreun articol relevant.