Fier organic 200ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 22.31 lei
Pret remediu.ro:
19.40 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Acest produs contine o cantitate de 15mg fier/7ml de solutie. Produsul asigura, astfel, necesarul de fier pentru o persoana adulta (70kg), timp de o luna de zile. Pentru copii, doza se va reduce proportional cu greutatea corporala.
Produsele din aceasta categorie sunt oarecum mai aparte fata de alte suplimente minerale. Ele sunt deja accesibile publicului in magazine, insa, din pacate, intr-o masura redusa si sub forme nu intotdeauna foarte ... acceptabile. Analoagele lor, suplimentele minerale anorganice, sunt utilizate de mult timp, uneori cu rezultate bune, alteori mai putin bune, datorita biodisponibilitatii scazute a acestora. În ultimii ani, s-a pus din ce in ce mai mult accent pe realizarea unor formule care sa fie mai usor absorbite de catre organism, sub o forma organica, fiind realizate numeroase astfel de formule, care au dovedit o eficienta foarte ridicata. Cu toate acestea, s-a pastrat in prezentarea lor catre utilizatori un set de adaosuri pe care le consideram a nu fi intotdeauna necesare: coloranti, indulcitori, arome, intaritori de tabletare si alte asemenea substante, care uneori mai mult incurca (din punctul de vedere al efectelor asupra organismului). AquaNano urmareste sa va puna la dispoztie prin aceste produse forma pura a acestor minerale organice, sub forma lichida, sau sub forma de pulberi, pentru o utilizare cat mai usoara. Pentru a raspunde in avans unor intrebari, trebuie stiut ca aceste minerale organice nu sunt obtinute prin sinteza chimica (ar fi mult mai scumpe), ci prin procese de fermentatie, la sfarsitul carora in acizii organici (lactic, gluconic, etc) care sunt obtinuti prin fermentatie se introduc metalele respective, sub forma de hidroxizi, fiind obtinuta astfel forma organica a acestora.

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Doza zilnica: 1-7ml, sau dupa sfatul medicului. A nu se depasi doza prescrisa. Produsul nu inlocuieste o alimentatie echilibrata.
7ml solutie contine: 15 mg fier (107% din DZR)

Cantitatea precizata este data pentru un adult cu greutatea de 70kg. Capacitatea dopului flaconului, dupa indepartarea sigiliului, este de circa 7ml.

Compozitie: apa distilata, lactat de fier, 1,8g.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Fier1.80g

Alte produse similare

Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema cu venin… AQUANANO
Crema cu venin…
AQUANANO
Crema hidratanta,… AQUANANO
Crema hidratanta,…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant spray… AQUANANO
Deodorant spray…
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Vitamina k2 naturala
30cps ROTTA NATURA

32.37 lei
Stemulin CD34+
90cps PROVITA

202.23 lei
Fier organic de la AQUANANO are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.40 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apafier, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fier organic 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.