Fiole cu extract de ganoderma lucidum 10ml 10buc YONG KANG

Producator: YONG KANG
Brand: YONG KANG
Forma prezentare: lichid, 10 buc
Pret magazine: 23.85 lei
Pret remediu.ro:
20.74 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ganoderma lucidum supranumita ,,ciuperca nemuririi” sau ,,regina plantelor” se gaseste rar in flora spontana din regiunile tropicale, dar este cultivata in ferme specializate (cu paduri de foioase, cu arbori pe tulpina carora cresc aceste ciuperci). Ciuperca se numeste Lingzi in  China si Reishi in Japonia. Proprietatile sale sunt binecunoscute din timpuri stravechi.

Efecte: Ganoderma lucidum contribuie la functionarea  normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente/fiola (10ml): Ganoderma lucidum extract - 2000mg, sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza - q.s.

Utilizare: Odata sau de doua ori pe zi, cate una sau doua fiole. Se agita bine inainte de a se folosi, deoarece acest produs poate sedimenta, fara schimbarea calitatii si a efectelor. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului  inclus in cutie si se bea continutul.  Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, sau bauturi nealcoolice.

Atentionari: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor cu varsta sub 12 ani. Produsul este un supliment alimentarsi nu trebuie sa  inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). A se administra cu prudenta persoanelor care folosesc concomitent medicatie antidiabetica, antiagregant-plachetara, persoanelor care sunt planificate pentru interventii chirurgicale iminente, care au suferit o operatie de transplant si/sau folosesc agenti imunosupresori. Ganoderma Lucidum extract fiole buvabile este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru organismul uman.

Conservare: A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25â—¦C) si ferit de lumina directa a soarelui .
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ganoderma2000.00mg
Porumb

Alte produse similare

Extract de ganoderma… YONG KANG
Extract de ganoderma…
YONG KANG
Bitter 50 plante… DACIA PLANT
Bitter 50 plante…
DACIA PLANT
Bitter 50 plante… DACIA PLANT
Bitter 50 plante…
DACIA PLANT
Ganoderma DACIA PLANT
Ganoderma
DACIA PLANT
Herboprostal  DACIA PLANT
Herboprostal
DACIA PLANT
Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Extract de ganoderma ROTTA NATURA
Extract de ganoderma
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

f bune
scrisa de marilenatariq_1 / 07.11.2013 22:27

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Fiole cu extract de panax ginseng 10ml
10ml YONG KANG

20.74 lei
Ginseng siberian & vitamina c
30cps FARMACLASS

12.95 lei
Fiole cu extract de ganoderma lucidum 10ml de la YONG KANG are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.74 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Imunitate si contine ganodermaporumb, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fiole cu extract de ganoderma lucidum 10ml 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la YONG KANG ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ganoderma:

Nu am gasit vreun articol relevant.