Fulgi de porumb 1kg ROMMAC

Producator: ROMMAC
Brand: ROMMAC
Forma prezentare: solid, 1 kg
Pret magazine: 18.27 lei
Pret remediu.ro:
15.89 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente: faina de porumb 92%, zahar, extract de malt din orz, sare iodata, emulgator (mono si digliceride ale acizilor grasi), vitamine (B1, B2, B3, B9) si minerale (fier). Produsul contine gluten. Poate contine si urme de susan, soia, alune si arahide.

Proprietati: Bogati in fibre si o sursa excelenta a complexului de vitamine B, fulgii de porumb de la Rommac sunt preparati din cereale prelucrate cu atentie, astfel incat sa isi pastreze intacte proprietatile nutritive. Contin o gama complexa de vitamine (A, B, C, D si E), carbohidrati cu efect intens de energizare si un numar redus de calorii. Fulgii de porumb de la Rommac nu sunt doar hranitori, ci si foarte gustosi. Sunt crocanti, dar nu tari, se topesc in gura si au o aroma imbietoare, care te convinge de fiecare data sa ii savurezi la micul dejun sau la gustarile dintre mese.

Beneficii: Fulgii de porumb de la Rommac iti protejeaza sanatatea cardio-vasculara prin continutul bogat de fibre, te ajuta sa slabesti datorita efectului de inducere a starii de satietate persistente si iti intaresc sistemul imunitar, prin vitaminele si mineralele din compozitie. Complexul de vitamine B vine in spriijinul bunei functionari a creierului, iar fierul te energizeaza si previne anemia.

Valori nutritionale medii/100 g:
Valoare energetica: 1573 kj/370 kcal
Proteine: 6,9 g
Glucide: 82,4 g
Lipide: 1,5 g
Sodiu: 0,9 g

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Porumb92.00%
Orz
Complexul de vitamine b
Fier

Alte produse similare

Fulgi de porumb ROMMAC
Fulgi de porumb
ROMMAC
Ceai Uri SUBLIMA
Ceai Uri
SUBLIMA
Uri SUBLIMA
Uri
SUBLIMA
Ceai din matase… FARES
Ceai din matase…
FARES
Tinctura osteoprotect STEAUA DIVINA
Tinctura osteoprotect
STEAUA DIVINA
Kidney blend sp-6 SOLARAY
Kidney blend sp-6
SOLARAY
Prostate blend… SOLARAY
Prostate blend…
SOLARAY
Ceai Diurosept… FARES
Ceai Diurosept…
FARES
Ceai Diurosept… FARES
Ceai Diurosept…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Fulgi de porumb de la ROMMAC are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.89 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Fulgi si musli si contine porumborz, complexul de vitamine b, fier, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fulgi de porumb 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ROMMAC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.