Gel-crema de curatare pentru ten uscat/sensibil 150ml SKIN MOISTURE

Producator: ELMIPLANT
Brand: SKIN MOISTURE
Forma prezentare: crema, 150 ml
Pret magazine: 17.11 lei
Pret remediu.ro:
14.88 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Actiune:
Datorita formulei fara sapun, Gelul-Crema de Curatare elmiplant nu usuca pielea. Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, in timp ce textura sa delicata lasa pielea supla si confortabila. Micro-particulele active continute elibereaza Vitamina E, oferind o senzatie delicata de catifelare.
Gelul-Crema de Curatare elmiplant este imbogatit cu Extract de Bumbac 100% natural obtinut prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active.
Bogat in proteine si minerale, Extractul de Bumbac ajuta eficient la protejarea pielii sensibile, restabilindu-i catifelarea si supletea.
HYDRO NUTRIENT este un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Previne deshidratarea, mentinand aspectul catifelat al pielii si confera o senzatie de confort.

Aplicare:
Aplica zilnic pe pielea umeda, masand usor prin miscari circulare. Evita zona delicata a ochilor. Clateste cu apa calda.
Pentru rezultate optime, continua ritualul tau zilnic de ingrijire a pielii folosind produsele din gama Elmiplant SKIN MOISTURE pentru uscat/ sensibil: Demachiant Nutritiv pentru Ochi, Lotiune Tonica Reconfortanta, Crema Hidratanta 24h.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Bumbac
Acid hialuronic

Alte produse similare

Crema hidratanta… SKIN MOISTURE
Crema hidratanta…
SKIN MOISTURE
Lotiune micelara… SKIN MOISTURE
Lotiune micelara…
SKIN MOISTURE
Bandaj elastic… HELP
Bandaj elastic…
HELP
Bandaj elastic… HELP
Bandaj elastic…
HELP
Bandaj elastic… HELP
Bandaj elastic…
HELP
Bandaj elastic… HELP
Bandaj elastic…
HELP
Betisoare orl ROVAL MED
Betisoare orl
ROVAL MED
Betisoare orl ROVAL MED
Betisoare orl
ROVAL MED
Betisoare igienice… ROVAL MED
Betisoare igienice…
ROVAL MED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Gel-crema de curatare pentru ten uscat/sensibil de la SKIN MOISTURE are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 14.88 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine bumbacacid hialuronic, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gel-crema de curatare pentru ten uscat/sensibil 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SKIN MOISTURE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre bumbac: