Gemoderivat din muguri de stejar - monodoze 30buc HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: lichid, 30 buc
Pret magazine: 21.98 lei
Pret remediu.ro:
19.11 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de stejar. Contine alcool etilic 45% vol.

Despre produs:
Actiune: imunostimulatoare nespecifica si stimulatoare poliendocrina (corecteaza activitatea secretorie corticosuprarenala, ovariana, testiculara), sustine reglarea functiei intestinale, normalizeaza valorile proteinelor serice, efect antisenescent, drenor universal.

Recomandari: insuficienta corticosuprarenala, hipotensiune arteriala, astenie de primavara, astenie sexuala in andropauza si menopauza, frigiditate, impotenta, azoospermie, tulburari menstruale, atonie vaginala, senescenta precoce, constipatie, parodontoza, alergii, depresie.

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; in asocieri 1-2 monodoze de 1,5 ml o data pe zi sau dupa recomandarea medicului.
Preparatul diluat se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat.
În functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: in surmenaj fizic si intelectual, stari de denutritie cu porumbarul; in parodontoza cu pioree alveolo-dentara cu bradul si mesteacanul pufos; in fragilitate capilara cu tendinta de echimoze cu castanul salbatic; in dismenoree cu zmeurul si salcie-amenti; in hiposuprarenalism cu hipotensiune arteriala, alergii cu coacazul etc. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Stejar

Alte produse similare

Enterostop d68 FARES
Enterostop d68
FARES
Ceai enterostop… FARES
Ceai enterostop…
FARES
Ceai antidiareic HYPERICUM
Ceai antidiareic
HYPERICUM
Ceai antidiareic HYPERICUM
Ceai antidiareic
HYPERICUM
Spray antitranspirant… FAVISAN
Spray antitranspirant…
FAVISAN
Hyper par HYPERICUM
Hyper par
HYPERICUM
Lotiune pentru… FAVISAN
Lotiune pentru…
FAVISAN
Hyper diar HYPERICUM
Hyper diar
HYPERICUM
Extract din amenti… PLANTEXTRAKT
Extract din amenti…
PLANTEXTRAKT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Apa de parfum din verbina 25006
50ml FAVISAN

61.87 lei
Gemoderivat din muguri de stejar - monodoze de la HOFIGAL are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.11 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Gemoderivate si contine stejar. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gemoderivat din muguri de stejar - monodoze 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre stejar: