Germaniu organic ge-132 60cps FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 189.94 lei
- 4%
Pret remediu.ro:
182.34 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
18 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Germaniul organic GE-132 este intr-un fel cheia vietii. Stimuleaza organismul sa produca in mod natural interferon si favorizeaza inmultirea cu pana la 300% a celulelor NK si macrofage care ataca celulele canceroase atat in scop terapeutic, cat si preventiv. Ge-132 este un purtator de oxigen care stimuleaza oxigenarea si detoxifierea la nivel celular. KONIG ORGANIC GERMANIUM GE-132 combina Germaniu Organic pur (biscarboxyethylgermanium sesquioxide) cu un imunomodulator puternic format din combinatia de 100/1 Beta Steroli/Beta Sterolini (Moducare Forte), realizand astfel o formulatie sinergica pluripotenta, unica pe piata. Germaniul organic se recomanda impotriva cancerului ca adjuvant asociat cu alte produse specifice de inducere a apoptozei (moartea celulelor canceroase).

Descoperirea valorii biologice a compusului Bis-bet carbosyethyl germanium sesquioxide, actualmente denumit Germaniu Organic Ge-132 de catre medicul Dr.Kazuhiko Asai (Organic Germanium), reprezinta un moment de cotitura in evolutia compartimentului nutritionist si metabolic al medicinei. Cercetarile medicale ale medicului Dr. Kazuhiko Asai, desfasurate initial in Japonia, au scos la iveala faptul ca GE-132 poate induce gama interferon si poate activa macrofagele si celulele naturale ucigase (NK). S-au prezentat si alte rezultate relevand efecte benefice in starile maligne si in artrita reumatoidala. Studii si cercetari medicale au indicat proprietati imunomodulatoare ale compusului GE-132, precum si posibila sa functie antioxidanta. Germaniu pare, de asemenea, a fi un regulator natural al homeostazei.

Testele clinice cu Germaniu Organic desfasurate in cadrul Institutului si Clinicii Dr. Asai (“Dr. Asai Research Institute and Clinic”) din Tokyo, Japonia, au condus la rezultate de-a dreptul impresionante. Cercetarile au urmarit istoria unor numeroase cazuri de pacienti si s-a analizat evolutia parametrilor standard in chimia sangelui la un numar mare de pacienti cu un spectru larg de afectiuni si simptome. Acestor pacienti li s-au administrat Germaniu Organic (GE-132) la doze variind de la 50 mg. pana la 3.000 mg (3 grame) zilnic. S-a constatat ca Germaniu Organic (Ge-132) este de asemenea un impresionant imunostimulator. In studii cu control, Germaniu Organic (Ge-132) a demonstrat efecte anti-tumorale semnificative, precum si o activitate de stimulare a interferonului, restaurand functia imunologica la animale cu sistem imunitar compromis. Aceste efecte imuno-stimulatoare s-au realizat cu doze orale si fara efecte secundare.

Rezultatele experimentale sugereaza neindoielnic ca Germaniu Organic (Ge-132) poate fi incadrat in categoria compusilor care pot normaliza reactiile imunitare in organisme cu functie imuna compromisa. Mai mult, exista studii care manifesta capacitatea germaniului de a potenta activitatea limfocitelor NR (celule naturale ucigase) la persoane sanatoase. Studiile asupra animalelor cu sistem imun depresat si pe pacienti cu stari maligne sau artrita reumatismala, sugereaza ca Germaniu Organic (Ge-132) restaureaza functia normala a limfocitelor T, limfocitelor B si a activitatii ucigase a celulelor-T dependente de anticorpi, a activitatii celulelor naturale ucigase si multiplica numarul celulelor care formeaza anticorpi, fara insa a le amplifica peste limitele considerate normale. Efectele anti-tumorale ale Germaniului Organic (Ge-132) au fost inregistrate in cadrul unor studii pe soareci prezentand carcinom de plaman Lewis, sarcoma indusa chimic si leucemii.

Faptul ca Germaniul Organic (Ge-132) manifesta efecte imuno-stimulatoare nu este o surpriza, intrucat eficacitatea sa ca stimulent al oxigenarii este cunoscuta, iar oxigenul joaca un rol esential in procesele imunologice. Aceasta descoperire de cotitura in intelegerea rolului Germaniului Organic (Ge-132) a pornit de la constatarea intiala a Dr. Asai conform careia Germaniul Organic (Ge-132) se gaseste in cantitati ample in plantele medicinale. Asadar, se pare ca Dr. Asai a identificat unul dintre principalele principii active care determina efectul terapeutic al multor remedii naturale stravechi.

Efectele biologice si clinice cunoscute ale Germaniului Organic (Ge132) sunt in acord cu afirmatia Dr. Asai conform careia Ge-132 are capacitatea, cel putin partial, de a substitui sau suplimenta oxigenarea tesuturilor; aceasta este o contributie esentiala la mentinerea starii de sanatate. S-ar putea ca structura chimica unica a Germaniului Organic (Ge-132) sa atraga puternic si sa absoarba (“delocaliza“) electroni. In felul acesta, Ge-132 faciliteaza o generare energetica de la electroni de inalta energie; acest fenomen este analog cu binecunoscutul rol al oxigenului de “groapa de electroni” - esential in cazul proceselor de transfer de electroni cu eliberare de energie. In cazul celulelor care nu pot utiliza oxigen (de pilda, celule canceroase din tumori solide care par sa fie sensibile la oxigen), se anticipeaza ca prezenta Germaniului Organic (Ge-132) cu functia de “catalizator al oxigenului” ar putea determina efecte de eradicare asupra celulelor maligne si poate asadar demonstra valoare importanta si pe aceasta linie.

Actiune
Principalele functii ale Germaniului organic sunt:
Ofera electroni liberi, de aceea fiind clasificat drept "mama" anti-oxidantilor. Neutralizeaza sarcinile pozitive, in timp ce converteste toxinele in apa. Este de remarcat ca toxinele se nasc din alimentatie, prin faptul ca o parte din alimente nu sunt digerate (deficiente digestive) si raman ca materie celulara “ne-arsa”. Germaniul “arde” aceste deseuri alimntare, donand electoni si economisind astfel oxigenul celular. Acest proces este atat de fundamental pentru restaurarea si mentinerea sanatatii tesuturilor, incat se poate spune ca aceasta “terapie electonica” este cea mai importanta pentru orice fel de afectiune.
Imbogateste foarte mult organismul cu oxigen (lipsa de oxigen este un factor cheie in starea de sanatate stand la baza initierii cancerului sau proceselor inflamatorii). Utilizarea Germaniului Organic in afectiuni precum cancerul a fost studiata extensiv de catre dr. japonez Asai. Mecanismul care sta la baza acestei terapii este oxigenarea celulelor si eliminarea toxinelor cu ajutorul Germaniului Organic.

Germaniu GE-132, o actiune pluripotenta:
- Germaniu Organic GE-132 este un puternic imuno-stimulant;
- Germaniu Organic GE-132 este activ impotriva leucemiei si cancerului de colon, prostata, san, pulmonar, ovare, col uterin;
- Germaniu Organic GE-132 inhiba tuberculoza, malaria, candida, infectii bacteriene si infectii virale, cum ar fi herpes;
- Germaniu Organic GE-132 scade tensiunea arteriala si colesterolul ridicat;
- Germaniu Organic GE-132 aduce parametrii formulei sanguine in limitele normale (pH-ul, potasiu, calciu, clor, trigliceride, colesterol, bilirubina, acid uric, hemoglobina);
- Germaniu Organic GE-132 combate alergiile alimentare, artrita reumatoida, reumatism, astm, diabet zaharat;
- Germaniu Organic GE-132 scade riscul de a deceda din cauza gripei;
- Germaniu Organic GE-132 amelioreaza bolile de ochi - glaucom, cataracta, retina detasata, inflamatii ale retinei si nervului optic, sindromul Behçets;
- Germaniu Organic GE-132 amelioreaza osteoporoza;
- Germaniu Organic GE-132 ajuta in cazuri de intoxicare cu metale grele, PCB-uri si monoxid de carbon;
- Germaniu Organic GE-132 amelioreaza sindromul Raynaud (doza: pana la 1400 mg/zi);
- Germaniu Organic GE-132 combate depresia, schizofrenia, boala Parkinson, scleroza cerebrala, amiloidoza, epilepsie;
- Germaniu Organic GE-132 actioneaza impotriva afectiunilor precum gastrita, ulcer, diverticulita si constipatie;
- Germaniu Organic GE-132 amelioreaza problemele cardiace: angina pectorala, hipertensiune arteriala, arterioscleroza, apoplexie, infarct cardiac;
- Germaniu Organic GE-132 duce la disparitia negilor, bataturilor, eczemelor, arsurilor;
- Germaniu Organic GE-132 inhiba deteriorarea ADN-ului indusa de radicalii liberi.

Germaniul actioneaza impotriva sindromului Behcet; amelioreaza osteoporoza; intoxicatia cu metale grele, PBC si monoxid de carbon; reduce sindromul Taynaud (doza: max.1400mg/zi); combate depresia, schizofrenia, boala Parkinson, scleroza, epilepsia si durerile; gastrita, ulcerul, diverticuloza, si constipatia; amelioreaza probleme de inima (angina, hipertensiune arteriala, arteroscleroza, apoplexie, infarct miocardic); duce la disparitia negilor, bataturilor, eczemelor, arsurilor; inhiba deteriorarea ADN-ului provocata de radicali liberi.

Dereglari hepatice, hepatita cronica, si diverse forme de cancer (inclusiv leucemie) sunt cateva dintre bolile dificile fata de care s-a inregistrat un efect pozitiv prin administrarea de Germaniu Organic (Ge-132); in special in cazul afectiunilor oculare, inclusiv cataracta, reactia a fost rapida si surprinzator de eficienta. Germaniu Organic (Ge-132) a condus adesea la rezultate excelente in cazul pacientilor hipertensivi, dovedindu-se surprinzator de eficace in normalizarea presiunii arteriale la sobolani de laborator spontan hipertensivi. In cazul bolilor de inima, inclusiv infarct de miocard si angina pectorala, precum si boala Reynaud, raspunsul a fost bun la doze pe scurta durata de pana la 1.400 mg. pe zi. Efecte benefice similare s-au inregistrat si la pacienti cu intoxicatii cu mercur, cadmiu, si alte metale grele toxice.

Indicatii
Actioneaza sinergistic in asociere cu I-3-C (Indole-3-Carbinol), SUPER IMMUNE si AHCC-Plus. Se asociaza, de asemenea, bine cu ciupercile terapeutice: REISHI (Ganoderma) pe care o potenteaza (1 capsula Germaniu/zi), alaturi de Vitamina C, MAITAKE, SHIITAKE, AGARICUS, CORDYCEPS, precum si cu ASTRAGALUS 9000.

Compozitie
/ capsula:
Agent de incarcare: celuloza microcristalina …………….……….................................................…………..95 mg  
Extract hidroalcoolic din drojdie-de-bere (cu 50mg Beta 1,3 D Glucan/Beta 1,6 D Glucan)………........…..70,2mg
Capsula: gelatina…………………………………………………………............................................................…...…60 mg
Extract alcolic 100:1 din Ganoderma tsugae (cu 50mg Bis (2- carbocimethylgermaniumsesquioxide)..….51,9 mg
Extract alcoolic din seminte de Soia/Glycine hispida (cu 22,3mg beta-sitosterol)……………………..........…...50mg

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare
Doza zilnica recomandata:
ADULTI: 1 - 2 capsule pe zi, sau cum va indica medicul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii
Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata, alaptati sau suferiti de boli autoimune. Contraindicat persoanelor alergice la soia.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Iau Germanium organic de 5 luni, dupa ce am fost diagnosticata cu recidiva de cancer. Se simt modificari in organism. Sangerarea s-a oprit. Organismul s-a intarit si dupa o raceala puternica altadata as fi facut herpes la nas si gura, dupa tratamentul cu germanium organismul a reusit sa lupte cu viroza . Il recomand si deja l-am recomandat celor diagnosticati cu cancer. Marilena Stan
scrisa de Marilena / 04.04.2023 11:38
Bun ca produs, pretul cel mai bun de pe piata.
scrisa de Ioana / 24.06.2019 08:27
Foarte bun
scrisa de Ioana / 19.11.2018 08:52
f buna
scrisa de Catalina / 04.12.2017 10:03
Produsul a reusit să elimine un atac cerebral și să stabilizeze neurologic, gastric și din punct de vedere al HTA în circa trei săptămîni o persoană, de asemenea efectele create de diabet și starea de vomă a persoanei respective au dispărut, persoana respectivă acuma vede bine cu ochiul sting, folosește brațul stîng pe care îl avea inert și piciorul stîng cu care de abia mergea. Cei din spital mi-au trimis-o neameliorată acasă prescriind un tratament care îi accentuau starea de vomă, amețeală ș.a.m.d.
A fost o dată o reclamă la televizor cu acest produs și m-am gîndit că ar fi bine să încerc cu el.
scrisa de solaris9669 / 11.09.2012 17:26

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Germaniu organic ge-132 de la FORMULA K are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 189.94 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Antioxidanti si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Germaniu organic ge-132 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.