•
Actiunea complexa a faseolaminei, complex de glicoproteine extrase din fasolea alba, asupra metabolismului glucidelor si a grasimilor este deosebit de eficienta. Este implicata in blocarea enzimei alfa-amilaza, care este responsabila de absorbtia carbohidratilor. Blcarea functiei actei eznime conduce la reducerea digestiei si asimilarii de catre organism a dulciurilor, zaharurilor si a grasimilor. Implicatiile benefice pentru organism sunt: scaderea greutatii corporale, reducerea colesterolului si a glicemiei. Scade riscul de complicatii cardio-vasculare: accident vascular cerebral, infarct miocardic si diabet.
COMPOZITIE INGREDIENTE ACTIVE / 1 TABLETA: Extract 10:1 din Fasole alba (Phaseolus vulgaris) echivalent a 5000 mg 500 mg Nu contine alergeni. Zero calorii. Alte componente: Celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu ramificata, amidon oxidat (agenti de incarcare), hipromeloza (agent de glazurare), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).
CONTRIBUIE LA Extractul de fasole alba contine un complex de glicoproteine ( faseolamina) care opreste descompunerea carbohidratilor in glucide, precum si stocarea lor sub forma de grasimi. Blocheaza activitatea enzimei alfa-amilaza responsabila de digestia si absorbtia carbohidratilor. Scade absorbtia caloriilor din carbohidrati. Ajuta la pierderea de grasimi, fara a altera masa musculara. Scade greutatea corporala. Reduce nivelul de zahar din sange. Reduce complicatiile afectiunilor gluco-metabolice si cardio-vasculare. Protejeaza colonul si contribuie la mentinerea sanatatii si a functionalitatii acestuia.
ADMINISTRARE Utilizare: cate 1 tableta de doua ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Conditii de pastrare: la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate. Notificare: SNPMAPS nr. 9595 / 2015