Globy forte, antianemic natural 100tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 100 buc
Pret vechi: 44.73 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
41.15 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Este un antianemic natural prin aportul de vitamine si minerale implicate in sinteza hemoglobinei de catre organism, asigurand un numar de hematii optim pentru transportul de oxigen la nivelul celulelor organismului. De asemenea, este asigurat depozitul hepatic si splenic de fier si alte elemente necesare procesului de formare a hematiilor in caz de necesitate. Aportul de vitamina C (acid ascorbic) favorizeaza absorbtia fierului la nivelul intestinului subtire, creste rezistenta organismului impotriva infectiilor prin echilibrarea sistemului imunitar si mentinerea numarului leucocitelor din sange. Acidul ascorbic sustine vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor, participa la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si oaselor, scade colesterolul sanguin. Substantele bioactive din continut sunt antioxidanti eficienti in neutralizarea radicalilor liberi protejand organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative si de imbatranirea prematura. Fitonutrientii din plante sustin apetitul, echilibrarea digestiei, secretiei biliare, tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. De asemenea, este sustinuta mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei si altor organe in sange si apoi eliminarea lor din organism. GLOBY FORTE contribuie la sanatatea si vitalitatea intregului organism prin ameliorarea starilor de oboseala si epuizare, prin sustinerea procesului de detoxifiere si de refacere a numarului de hematii din sange.

GLOBY FORTE contribuie la:

  • functionarea normala a ficatului, splinei;
  • mentinerea unui numar optim de globule rosii in sange (este un antianemic natural);
  • sustinerea apetitului, echilibrarea digestiei, secretiei biliare, tranzitului intestinal si eliminarea toxinelor din colon;
  • neutralizarea radicalilor liberi protejand organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative si de imbatranirea prematura;
  • mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei si altor organe in sange si apoi eliminarea lor din organism;
  • echilibrarea sistemului imunitar si mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului.

Mod de utilizare si doza recomandata:
Copii 5-10 ani:
cate o jumatate de tableta de 3 ori pe zi;

Copii 11-18 ani: cate 1 tableta de 3 ori e zi;

Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa, minim 1 luna, optim cure de 3-6 luni.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei, a se feri de lumina si caldura. Produsul nu contine substante cu potential alergenic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ingrediente:

  • Punica granatum (Rodie), pulbere de fruct – 100mg;
  • Rubia cordifolia (Manjistha), pulbere de radacina – 100mg;
  • Tinospora cordifolia (Guduchi), parti aeriene (10:1) – 100mg;
  • Curcuma amada (Amada), pulbere de rizom – 75mg;
  • Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe – 50mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia –excipient) – 75mg.

Plante:

  • Punica granatum (Rodie) – asigura formarea unor hematii sanatoase (antianemic) datorita continutul bogat de substante bioactive (fier, vitamina C, vitamin K si acid folic) care sunt implicate in absorbtia fierului si sinteza hemoglobinei.
  • Rubia cordifolia (Manjistha) – este un detoxifiant eficient sustinand eliberarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei si altor organe in sange si apoi eliminarea lor din organism. Sustine eliminarea toxinelor si din sistemul limfatic.
  • Tinospora cordifolia (Guduchi) – are proprietati hepatoprotectoare, revin la normal enzimele hepatice si concentratia de bilirubina serica. Creste capacitatea de autoaparare a organismului la infectii. Regenereaza celulele β-pancreatice sustinand reglarea glicemiei serice.
  • Curcuma amada (Amada, mango ginger) – complexul de fitonutrienti neutralizeaza radicalii liberi si mentin nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejand, astfel, organismul de procesele oxidative, degenerative si de imbatranire prematura. Sustine apetitul, echilibrarea digestiei, a secretiei biliare, a tranzitului intestinal si eliminarea toxinelor din colon.
  • Emblica officinalis (Amla) – pulberea din fructe de Amla are un continut foarte ridicat de vitamina C si alti fitonutrienti esentiali in sustinerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor bacteriene sau virale. Datorita compozitiei, fructele au proprietati antioxidante puternice, protejand organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rodie100.00mg
Manjistha100.00mg
Guduchi100.00mg
Curcuma75.00mg
Amla50.00mg
Acacia arabica75.00mg

Alte produse similare

Antioxidant star AYURMED
Antioxidant star
AYURMED
Pomegranate (rodie) SOLARAY
Pomegranate (rodie)
SOLARAY
Ulei pentru fata,… FAVISAN
Ulei pentru fata,…
FAVISAN
Dizolax INDIAN HERBAL
Dizolax
INDIAN HERBAL
Splino protect INDIAN HERBAL
Splino protect
INDIAN HERBAL
Suc organic de… ALEVIA
Suc organic de…
ALEVIA
Pasta de dinti… HIMALAYA
Pasta de dinti…
HIMALAYA
Pasta de dinti… HIMALAYA
Pasta de dinti…
HIMALAYA
Dastco reduce inflamatia… BIO VITALITY
Dastco reduce inflamatia…
BIO VITALITY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Stemulin CD34+
90cps PROVITA

202.23 lei
Globy forte, antianemic natural de la AYURMED are un gramaj de 100tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 44.73 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine rodiemanjistha, guduchi, curcuma, amla, acacia arabica, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Globy forte, antianemic natural 100tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.