Graviola 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 42.71 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
38.86 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Graviola Extract Pur se recomandă:

În cazul afecțiunilor oncologice
Persoanelor cu imunitate scazută
Pentru ameliorarea efectelor adverse cauzate de chimioterapie și radioterapie
Protecție împotriva radicalilor liberi
Pentru scăderea valorilor glicemice

Graviola avantaje:

Graviola (Annoa Muricata) este un fruct verde, în formă de inimă, ce se găsește în zona amazoniană și Asia de Sud-Est. Are o istorie îndelungată de întrebuințare în medicina tradițională, fiind recunoscut pentru capcitatea sa de a stimula imunitatea și de a proteja organismul de stresul oxidativ.

Graviola conține 82 de compuși activi, Acetogenine, care susțin sănătatea organismului în cazul infecțiilor grave, a virozelor sau în cazul valorilor glicemice anormale.


Multe dintre beneficiile graviolei se datoreză capacității sale de a proteja organismul de stresul oxidativ. Fitonutrienții care se găsesc în Graviola, incluzând alcaloizi, saponine, terpenoide, flavonoide, cumarine, lactone, antracinone, tanini, glicozide cardiace, fenoli și fitosteroli contribuie la menținerea sănătății generale a organismului și pot preveni apariția anumitor boli.

Extractul de fructe de graviola combate acțiunea radicalilor liberi din corp prin prevenirea formării acestora și eliminarea lor. Astfel, poate să prevină apariția bolilor cronice precum bolile de inimă sau neurodegenerative.


În prezent, sistemul nostru imunitar este în mod constant agresat de rigorile lumii moderne: munca în exces, poluarea, stresul sau dieta slabă în nutrienți. Toate acestea cresc riscul de apariție al bolilior. Extractul de Graviola se dovedește a fi un puternic imunostimulator, în special pentru persoanele care au imunitatea slăbită datorită stresului cotidian sau a nutriției deficitare

Efectul imunostimulator al Graviolei se datorează compușilor săi bioactivi și a conținutului bogat de Vitamina C din fruct.

Menține valorile normale ale glicemiei
Graviola este folosită deja de secole în America de Sud pentru a regla nivelul de. Anumiți compuși activi din graviola mențin un nivel normal de glucoză din sânge.

Adjuvant în:

Convalescență
Deficiențe imunitare
Valori glicemice anormale

Capsulele produsului Graviola Extract Pur întăresc sistemul imunitar și normalizează glicemia.

Prodsul acționează încă de la începutul administrării, dar efectul se vede pe termen lung

Administrare:1-2 capsule pe zi 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Graviola

Alte produse similare

Suc organic de… ALEVIA
Suc organic de…
ALEVIA
Graviola star AYURMED
Graviola star
AYURMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Graviola de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 42.71 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine graviola. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Graviola 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre graviola:

Nu am gasit vreun articol relevant.