Hyper tum 60cps HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 37.85 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
35.20 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Supliment alimentar cu rol de potentare a eficientei radioterapiei si a tratamentului cu citostatice si de atenuare a efectelor secundare ale acestora.

Recomandari:
Limiteaza efectele secundare negative ale celor doua tipuri de tratament. Contribuie la inhibarea diviziunii necontrolate a celulelor. Favorizeaza procesul de fagocitoza. Stimuleaza eliminarea toxinelor din organism.

Proprietati:
Actiune citostatica, antioxidanta, detoxifianta, antiinflamatoare, imunostimulatoare, tonifianta, vitaminizanta si mineralizanta.

Mod de folosire:
Pentru adulti doza zilnica recomandata este de 6 capsule, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mancare sau intre mesele principale. Cura este recomandata 2 luni cu o pauza de 2 saptamani, dupa care aceasta se poate relua. Se recomanda un regim alimentar bogat in fructe, legume si seminte, evitarea poluarii si al stresului. Capsulele se pot asocia cu produsul Ceai Antitumoral.

Compozitie:
extract 100% natural din urmatoarele plante: Busuioc de camp-(Prunella vulgaris), Iarba-mare-(Inula helenium), Coada-soricelului-(Achillea millefolium), Trei-frati-patati-(Viola tricolor), Ginkgo Biloba, Priboi-(Geranium mocrorrhizum), Napraznic-(Geranium robertianum), Menta-(Mentha piperita), Cimbrisor-(Thymus serpyllum), Nuc-(Juglans regia), Talpa-gastei-(Leonorus cardiaca), Lipicioasa-(Galium aparine), Busuioc-(Ocimum basilicum), Orz-(Hordeum vulgare), Laminaria japonica.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Busuioc de camp
Iarba mare
Coada soricelului
Trei frati patati
Ginkgo biloba
Napraznic
Menta
Cimbrisor
Nuc
Talpa gastii
Lipicioasa
Busuioc
Orz
Kombu

Alte produse similare

Ceai din flori… HYPERICUM
Ceai din flori…
HYPERICUM
Ceai hyper-tum HYPERICUM
Ceai hyper-tum
HYPERICUM
Ceai hyper-tum HYPERICUM
Ceai hyper-tum
HYPERICUM

Parerile clientilor

Hyper-tum
Foarte bun!
scrisa de Iuliana / 15.09.2017 23:03
Foarte bun!mama mea se simte foarte bine .
scrisa de Iuliana / 15.09.2017 23:01

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sanofem A
60cps STEAUA DIVINA

24.19 lei
Ca+mg+zn +vitamina d3
120cpr REMEDIA

64.49 lei
Hyper tum de la HYPERICUM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.85 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Detoxifiere si diuretice si contine busuioc de campiarba mare, coada soricelului, trei frati patati, ginkgo biloba, napraznic, menta, cimbrisor, nuc, talpa gastii, lipicioasa, busuioc, orz, kombu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Hyper tum 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre busuioc de camp:

Nu am gasit vreun articol relevant.