Ideal bar 50gr REDIS

Producator: REDIS
Brand: REDIS
Forma prezentare: solid, 50 gr
Pret magazine: 3.27 lei
Pret remediu.ro:
2.84 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Ideal Bar este un aliment energetic sanatos, avand in continut nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman.
Ideal Bar este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si in timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre vegetarieni sau de catre cei care tin post.
Ideal Bar - administrare

Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa.
Ideal Bar - ingrediente

Contine: izolat proteic din soia, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat, (contine gluten), fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt (contine gluten), pudra de cacao, seminte de in, caroba (praf de roscove), arahide prajite, lecitina din soia, L carnitin tartrat (0,80% - 400 mg/baton), aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.
Ideal Bar - recomandari

Ideal Bar se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic pentru organism. L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si la reglarea nivelului colesterolului seric, iar vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori si, impreuna cu fulgii de porumb crocanti si alunele, dau un gust excelent batonului.

Datorita principiilor nutritive sanatoase dupa care a fost conceput, acest baton respecta cerintele legii 123/2008 privind alimentatia sanatoasa si este recomandat oricarei persoane, pentru gustul bun si calitatile nutritive ideale. Se poate comercializa si in scoli.
Ideal Bar - informatii nutritionale:
**    /baton 50 g
*Calorii    192 Kcal (803 KJ)
Calciu    70 mg
Carbohidrati    16,14 g
Fibre    2,19 g
Grasimi    8,59 g
Iod    70 mcg
Lecitina    0,85 g
Magneziu    30 mg
Maltitol    7,025 g
Potasiu    10 mg
Proteine    12,58 g
Vitamin C    25 mg
Zinc    7,5 mg

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Fibrobar-r cu ceai verde
60gr REDIS

3.11 lei
Colagen & acid hialuronic extra
30cps INTERHERB

36.40 lei
Ideal bar de la REDIS are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 2.84 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Batoane proteice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ideal bar 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REDIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.