Mei decorticat 200gr SPRINGMARKT

Producator: ADAMS VISION
Brand: SPRINGMARKT
Forma prezentare: solid, 200 gr
Pret magazine: 7.16 lei
Pret remediu.ro:
6.23 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Descriere

 

Meiul este o planta erbacee din familia gramineelor si nu se cunoaste exact stramosul salbatic al meiului si nici locul unde a fost cultivat pentru prima data, dar a aparut ca planta de cultura in Transcaucazia si China acum 7000 de ani, posibil fiind domesticit independent in mai multe regiuni. 

Este cultivat inca extensiv in India, Rusia, Orientul Mijlociu, Turcia si Romania.

Meiul este bogat in fier (Fe) ceea ce il recomada cu precadere in dietele copiilor si femeilor insarcinate. Fierul ajuta formarea hemoglobinei, intervine in metabolismul hepatic, stimuleaza sistemul imunitar, stimuleaza sistemul nervos, imbunatateste abilitatile mentale, combate oboseala si intareste unghiile.

Compozitie produs

 
Ingrediente Cantitate
Mei decorticat (Panicum miliaceum) 200.00 gr

 

Meiul este un aliment dietetic excelent pentru post si, datorita lipsei sale de gluten, poate fi inclus in dieta persoanelor care nu pot tolera graul.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Apireven gel
150gr INSTITUTUL APICOL

37.06 lei
Ulei esential de tamaie
10ml SOLARIS

17.54 lei
Sweet&safe, indulcitor natural din stevia
350gr SLY NUTRITIA

34.03 lei
Mei decorticat de la SPRINGMARKT are un gramaj de 200gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.23 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Mei decorticat 200gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINGMARKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.