Miez de floarea soarelui 300gr RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: solid, 300 gr
Pret magazine: 10.48 lei
Pret remediu.ro:
9.11 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Semințele de floarea soarelui sunt poate printre cele mai vechi delicii ale omenirii, iar miezul acestora este o sursă excelentă de magneziu, vitamina E și seleniu.

Estimativ, 100 de grame de miez de floarea soarelui pot conține:

  • Calorii: 543 kcal

  • Carbohidrați: 21,5 grame

  • Proteine: 18,3 grame

  • Fibre: 10 grame

  • Grăsimi: 46,6 grame

  • Vitamina E: 26,1 grame

Vitamina E și Seleniu

Doar 100 de grame de miez de floarea soarelui pot conține până la 130% din doza zilnică recomandată de vitamina E și 113% din cea de seleniu. Aceștia funcționează ca și antioxidanți care protejează organismul de radicalii liberi, atomi sau fragmente moleculare ce pot contribui la declanșarea mai multor boli cronice.

Beneficii pentru sănătate

Cunoscute mai degrabă drept snack-uri naturale ușor sărate, semințele de floarea soarelui și miezul acestora sunt în realitate pline de nutrienți benefici pentru organismul uman.

#1: Pot reduce riscul afecțiunilor cardiace

Vitamina E este un antioxidant puternic care se găsește în general în nuci și semințe, inclusiv în miezul de floarea soarelui.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că dietele bogate în miez de floarea soarelui pot scădea nivelul colesterolului și al trigliceridelor, doi dintre factorii de risc care pot cauza boli ale inimii.

#2: Pot ajuta funcția tiroidei

Dereglarea tiroidei poate genera o varietate de simptome, inclusiv creșterea în greutate sau boala Graves.

Seleniul este un mineral important cu rol crucial în funcția tiroidei și se găsește din plin în miezul de floarea soarelui.

#3: Pot regla dezechilibrele de estrogen

Miezul de floarea soarelui este o excelentă sursă de fitoestrogeni - compuși din plante care pot acționa în corpul uman asemenea hormonilor, în special asemenea estrogenului și testosteronului.

Studiile arată că fitoestrogenii pot avea proprietăți de prevenire a cancerului mamar și de prostată și pot ajuta în dereglările post-menopauză.

Cum se consuma

Miezul de floarea soarelui este un ingredient extrem de versatil. Acesta poate fi consumat ca atare, prăjit, copt cu sau fără sare, ori alături de alte ingrediente.

Iată câteva idei prin care puteți introduce miezul de floarea soarelui în dieta zilnică:

Ca atare

Consumați miezul de floarea soarelui ca atare, fără preparare termică sau alte ingrediente.

Pâine cu miez de floarea soarelui

Adăugați miezurile de floarea soarelui în aluat și coaceți în funcție de rețetă.

Halva de casă

Halvaua din miez de nucă pisat se numără printre cele mai populare alimente în perioada postului sau în dietele vegane.

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Miez de floarea soarelui de la RAWLI are un gramaj de 300gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.11 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Nuci si seminte si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Miez de floarea soarelui 300gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.