•
Pasta de macese naturala fara zahar, fara chimicale.
Compozitie chimica: Vitaminele A, B1, B2, B3, B5, K, P, PP, alfa si beta tocoferol (vitamina E), acid nicotinic (vitamina antipelagroasa), dar si minerale precum magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, selenium si zinc, flavonoidele, beta carotenul, zaharurile, lecitina si sarurile minerale de calciu, fier si magneziu, polifenoli, antociani, bioflavonoide, pectina, citrate, acid malic si acid citric, terpenoide, compusi glicozidici.
Ingredientemacese - minim 70%; suc concentrat din struguri (obtinut prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade). Preparat cu 70g de fructe pentru 100g de produs finit.
Contribuie laMacesele au numeroase beneficii asupra organismului:- tratarea si prevenirea artritei- aterosclerozei- boli de rinichi: grabeste eliminarea nisipului dar si a pietrelor- efect diuretic