Potassium 99mg 30tbl ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: tablete, 30 buc
Pret magazine: 23.69 lei
Pret remediu.ro:
20.60 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Dietele bogate in potasiu pot avea un efect benefic asupra sanatatii oaselor. O dieta bogata in bicarbonat, care se gaseste in fructe si legume, si potasiu, prezent in produsele lactate, reduce semnificativ distrugerea oaselor.

Raportul dintre sodiu si potasiu este esential pentru contractia muscular. Nivelul scazut de potasiu poate provoca crampe musculare. Potasiul este, de asemenea, necesar pentru dezvoltarea muschilor.               

Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un  mod de viata sanatos. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar consumati 2 tablete de doua ori pe zi, dupa o masa principala.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Magneziu marin japonez
60cps DVR PHARM

33.03 lei
Potassium 99mg de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 30tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.60 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Potassium 99mg 30tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.