Pulbere din samburi de caise 100gr CARMITA

Producator: CARMITA CLASSIC
Brand: CARMITA
Forma prezentare: pulbere, 100 gr
Pret magazine: 7.25 lei
Pret remediu.ro:
6.30 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Compoziție: pulbere din sâmburi de caise, obţinută prin măcinarea lentă pe o moară tradiţională cu pietre a sâmburilor de caise. Prin măcinarea lentă, valoarea nutriţională a făinii obţinute este superioară faţă de făina măcinată industrial.
Sâmburii de caisă sunt bogaţi în proteine, sunt cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17(amigdalină sau laetrile)- când este digerată se descompune în glucoză, benzaldehidă(analgezic) şi acid cianhidric. B17 previne şi tratează, de asemenea, tensiunea arterială şi ameliorează durerile provocate de artrită. Contine cianaţi care nu sunt benefici pentru sănătate, de aceea nu se consumă în cantităţi mari.

       Este indicat adulţilor care suferă de polihipovitaminoze, astenii, carenţe de calciu, fier şi magneziu. Se recomandă câte 10g în cure de 10 zile.

       Mod de utilizare: se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri sau iaurt.

       Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitică.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Caise

Alte produse similare

Fructe uscate caise SOLARIS
Fructe uscate caise
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Seminte de mustar
150gr SOLARIS

7.82 lei
Pulbere din samburi de caise de la CARMITA are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.30 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Faina si seminte si contine caise. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pulbere din samburi de caise 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CARMITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre caise:

Nu am gasit vreun articol relevant.