Rasnita sare himalaya grunjoasa 200gr PIRIFAN

Producator: PIRIFAN
Brand: PIRIFAN
Forma prezentare: solid, 200 gr
Pret magazine: 20.11 lei
Pret remediu.ro:
17.49 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente: sare de Himalaya

Istoric: Considerată cea mai pură sare existentă în întreaga lume, sarea de Himalaya este unul dintre cele mai sănătoase soiuri din lume, fiind extrasă manual, chiar din minele ce se găsesc la poalele munților Himalaya, nefiind tratată industrial.  Include această sare în alimentația ta și alege râșnița de sare de Himalaya, iar în scurt timp te vei bucura de efectele benefice pe care le are asupra ta, grație mineralelor pe care le conține.  Sarea de Himalaya a fost obținută în urma unui proces îndelungat, ce a durat peste 250 000 de ani, când sarea de mare cristalizată a fost acoperită de lavă. Fiind protejată de temperaturi scăzute şi multă gheaţă, caracteristici ale munţilor Himalaya, sarea astfel produsă are cea mai mai puritate, nefiind poluată.

Proprietăți: Fiind alcătuită din84 de minerale sarea de Himalaya poate înlocui cu ssuces sarea  obișnuită de bucătărie deoarece este deosebit de benefică pentru organism. Conține sodiu, zinc, potasiu, magneziu, boron, calciu, fluor, siliciu, fosfor, crom, mangan, fier, germaniu.

Beneficii: Dacă nu poți să renunți la consumul de sare, măcar fă-i un bine organismului tău și optează pentru sarea de Himalaya. Considerată o minune pentru sănătate, aceasta are proprietatea de a regla nivelul de apă din organism, încetinește procesul de îmbătrânire, previne crampele musculare și, în același timp, menține rezistența sistemului osos. Ba mai mult, sarea de Himalaya favorizează procesul de digestie.De asemenea, ajută la întărirea sistemului osos, îmbunătăţeşte gradul de detoxiere al organismului şi asigură un PH echlibrat la nivel intracelular.

Rețete:

Sarea de Himalaya poate fi utilizată ca atare,  în condimentarea mâncărurilor, dar și în cosmetică, fiind deosebit de eficientă pentru piele. Astfel, o poți utiliza în realizarea diferitelor măști de ten ori scrub pentru trup.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Sare roz de himalaya

Alte produse similare

Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS
Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS
Rasnita reutilizabila… SOLARIS
Rasnita reutilizabila…
SOLARIS
Sare roz de himalaya… SOLARIS
Sare roz de himalaya…
SOLARIS
Sare roz de himalaya… SOLARIS
Sare roz de himalaya…
SOLARIS
Sare roz de himalaya… SOLARIS
Sare roz de himalaya…
SOLARIS
Sare roz de himalaya… HERBALSANA
Sare roz de himalaya…
HERBALSANA
Sare de himalaya… HERBALSANA
Sare de himalaya…
HERBALSANA
Sare roz de himalaya,… SANO VITA
Sare roz de himalaya,…
SANO VITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Anghinare 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

28.60 lei
Seminte de in
150gr SOLARIS

5.58 lei
Rasnita sare himalaya grunjoasa de la PIRIFAN are un gramaj de 200gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 17.49 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Sare, zahar si indulcitori si contine sare roz de himalaya. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Rasnita sare himalaya grunjoasa 200gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PIRIFAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre sare roz de himalaya:

Nu am gasit vreun articol relevant.