Raw energy snack 1 stafide, cocos, caju, migdale 250gr RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: solid, 250 gr
Pret magazine: 16.02 lei
Pret remediu.ro:
13.93 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Mix-ul de nuci și fructe deshidratate din pachetul Raw Energy Snack reprezintă o sursă naturală de energie, ideală în dietele vegane.

Stafidele

Conțin vitamine și minerale extrem de sănătoase, sunt bogate în antioxidanți și nu conțin grăsime și nici colesterol.

Migdalele

Conțin foarte multe grăsimi sănătoase, fibre, proteine și sunt o sursă excelentă de magneziu și vitamina E.

Caju

Se remarcă prin aportul crescut de minerale esențiale pentru organism, precum cuprul, fosforul, magneziul, fierul și seleniul. Conțin de asemenea Vitaminele E, K și B6.

Banana chips

Sunt bogate în fibre, fier și potasiu și sunt cunoscute în special pentru aportul de magneziu, fosfor și vitamina A.

Arahidele

Sunt o sursă foarte bună de grăsimi sănătoase, proteine și fibre și conțin de asemenea potasiu, fosfor, dar și vitamine din complexul B.

Beneficii pentru sănătate

Datorită profilului nutrițional unic, mix-ul energetic din nuci și fructe uscate poate fi extrem de benefic pentru sănătate, atunci când este consumat cu regularitate.

#1: Poate preveni afecțiunile cardiovasculare

Cercetările au demonstrat faptul că aportul crescut de grăsimi nesaturate și compuși bioactivi din nuci poate ajuta în prevenirea bolilor cardiovasculare.

Consumul nucilor a fost demonstrat ca având efect direct în scăderea nivelului de colesterol.

#2: Poate ajuta funcția gastrointestinală

Fructele deshidratate sunt o sursă cunoscută de fibre, cu efect direct asupra funcției gastrointestinale. 100 de grame de banana chips pot atinge aproximativ 30% din necesarul zilnic recomandat de fibre.

#3: Poate ajuta sănătatea ochilor

Nucile caju conțin luteină și zeaxatină, care au rol de antioxidanți. Consumate zilnic, acestea pot proteja vederea și pot scădea riscul de cataractă.

Cum se consuma

Mix-ul de nuci și fructe a fost special conceput pentru a fi ușor de integrat în dieta zilnică. Acesta poate fi consumat ca atare, sau poate se poate introdus în alte rețete, precum:

Fulgi de cereale cu mix de nuci și fructe și lapte

Adăugați mix-ul în bolul de cereale de dimineață pentru un aport crescut de energie.

Iaurt cu mix de nuci și fructe

În timp ce mix-ul vă oferă energie, iaurtul poate completa cu un aport bogat de calciu, culturi vii și probiotice.

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Foarte gustose
scrisa de Laura / 15.06.2021 08:45

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Ceai negru earl grey
90gr SONNENTOR

25.40 lei
Raw energy snack 1 stafide, cocos, caju, migdale de la RAWLI are un gramaj de 250gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.93 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Fructe uscate si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Raw energy snack 1 stafide, cocos, caju, migdale 250gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.