Relaxirem cardio 30cpr REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret vechi: 36.57 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
34.01 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

30 comprimate filmate (3 blistere x 10 comprimate filmate)

Beneficii
Relaxirem Cardio susține sănătatea sistemului cardiovascular, are efect tonic-cardiac, vasodilatator și hipotensiv, ajutând organismul în perioade de stres, iritabilitate și în stări de oboseală fizică. Prin compoziția sa, Relaxirem Cardio reprezintă o sursă importantă atât de magneziu, cât și de potasiu, cele două minerale fiind implicate în numeroase procese biologice pentru buna funcționare a organismului și pentru menținerea ritmului cardiac în limitele normale.

Compoziție/comprimat
Extract 10:1 din partea aeriană a plantei Talpa-gâștei (Leonorus cardiaca) — 100 mg; Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic — 80 mg; Extract 5:1 din frunze și fructe de Păducel (Crataegus monogyna) — 75 mg, Bisglicinat de magneziu, cu un conținut de 12 mg magneziu; Coenzima Q10 — 30 mg.

Administrare:
Adulți: câte 1 comprimat filmat, de 3 ori pe zi, în cure de maxim 3 luni.

Caracteristici și efecte:
Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal.
Potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular și la menținerea tensiunii normale.
Valeriana (Valeriana officinalis) este o plantă perenă, ale cărei rădăcini conțin mai mult de 1% ulei esențial, reprezentat în mare parte de acid izovalerianic. Valeriana este recomandată în stări de iritabilitate, nervozitate, emoțiile dinaintea unui examen, tulburări de somn, palpitații, probleme cardiace pe fond nervos.
Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca) conține alcaloizi, heterozide cardiotonice, flavonoide, vitamine (A, C, E), săruri minerale, uleiuri volatile. Partea aeriană a plantei se utilizează în scopul susținerii sănătății sistemului cardiovascular, prin menținerea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale în limitele normale. Principiile active ale plantei protejează organismul împotriva stresului cu efect sedativ asupra sistemului nervos.
Păducelul (Crataegus monogyna), cunoscut și ca planta “tinereții veșnice”, conține o diversitate foarte mare de substanțe bioactive, cu rol benefic asupra organismului. Frunzele și fructele conțin compuși triterpenici, flavonoide, antociani, taninuri, uleiuri esențiale, vitaminele C și B, săruri minerale. Păducelul susține sănătatea sistemului cardiovascular, e tonic-cardiac, are efect vasodilatator, hipotensiv, precum și acțiune calmantă și relaxantă la nivelul sistemului nervos.
Coenzima Q10 – este esenţială pentru organismul uman. Înaintarea în vârstă și alimentaţia deficitară determină scăderea nivelului de Coenzimă Q10 în organism, cu repercusiuni grave asupra funcţionării acestuia. Protejează ADNul, crește nivelul oxigenului celular și protejează arterele prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale. Determină creșterea semnificativă a Imunoglobulinei G/IgG, principalul anticorp din sânge și, în consecinţă, contribuie la susţinerea sistemului imunitar.

Atenționări
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Nu este recomandat în timpul sarcinii sau alăptării. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Acest produs poate fi utilizat concomitent cu alte sedative de sinteză numai la recomandarea medicului. Poate afecta reflexele conducătorilor auto sau ale persoanelor care manipulează utilaje. A nu se utiliza după data de expirare înscrisǎ pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Acest produs poate fi utilizat concomitent cu sedative de sinteză, numai la recomandarea medicului.

A se păstra la temperaturi sub 25ºC şi umiditate relativă normală (60% ± 5%), în ambalajul original, ferit de lumină.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai tensio-plant (tensiune normala)
150gr DOREL PLANT

17.99 lei
Optifort
30cpr PLANTEXTRAKT

41.01 lei
Relaxirem cardio de la REMEDIA are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.57 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Relaxirem cardio 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.