Resveratrol 60cpr BIO SUN LINE

Producator: AC HELCOR
Brand: BIO SUN LINE
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 49.34 lei
Pret remediu.ro:
42.90 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Actiune:

  • Rol antioxidant prin stimularea activitatii enzimelor SOD, GSH, catalaza, neutralizarea radicalilor liberi si potentarea efectelor antioxidante ale vitaminelor C si E.
  • Rol antiaterogen prin reducerea peroxidarii lipidice, scaderea LDL si inhibarea agregarii plachetare, stimularea NOS si productia de oxid nitric vasodilatator.
  • Antiinflamator prin inhibarea activitatii COX2 si a sintezei prostaglandinelor proinflamatoare. Antitumoral prin inhibarea CYP450, c-fos, NF-B, AP-1, respectiv stimularea repararii ADN mutant sau a apoptozei celulelor modificate.
  • Hepatoprotector si agonist competitiv al aril-hidrocarburilor genotoxice. Estrogen-like. Bactericid si antifungic, ca fitoalexina. Anti-aging.

Indicatii:
Adjuvant in terapiile antitumorale: actioneaza asupra tumorilor in fiecare dintre cele trei stadii de evolutie (initiere, declansare si proliferare). Reduce efectele toxice ale chimioterapiei, detoxifierea de substante cancerigene. Sustine sanatatea aparatului cardiovascular, adjuvant in actiuni de preventie impotriva ateromatozei. Benefic in convalescenta bolilor acute, in boli cronice autoimune si respectiv in bolile hepatice. Atenueaza manifestarile menopauzei prin efectul estrogenic (osteoporoza, depresie, afectiuni cardiovasculare, bufeuri).

Mod de administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate o tableta pe zi pe stomacul gol sau inainte de masa, cu un pahar de apa. La recomandarea medicului doza poate fi crescuta la 200 mg resveratrol pe zi in afectiunile cronice.

Acest produs contine:

Resveratrol25.00mg

Alte produse similare

Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
Resveratrol sincro ALEVIA
Resveratrol sincro
ALEVIA
Antioxidant forte REMEDIA
Antioxidant forte
REMEDIA
Beauty help chocolate ZENYTH
Beauty help chocolate
ZENYTH
Resveratrol b116 FAVISAN
Resveratrol b116
FAVISAN
Resveratrol 50mg… ADAMS SUPPLEMENTS
Resveratrol 50mg…
ADAMS SUPPLEMENTS
Resveratrol+fructoborat… LEACUL
Resveratrol+fructoborat…
LEACUL
Resveratrol 500… BRONSON
Resveratrol 500…
BRONSON
Bio-resveratrol PARAPHARM
Bio-resveratrol
PARAPHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Imunogrip
50ml PLANTEXTRAKT

15.77 lei
Imuno royal junior
60cps PRO NATURA

23.71 lei
Resveratrol de la BIO SUN LINE are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 42.90 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Antioxidanti si contine resveratrol. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Resveratrol 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIO SUN LINE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre resveratrol: