Resveratrol forte 90cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: gelule, 90 buc
Pret vechi: 93.56 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
88.88 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Anti-oxidant forte; Anti-imbatranire; Anti-tumoral
Secretul tineretii si sanatatii la Francezi (Miracolul Francez)

Resveratrolul este unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali, fiind de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C. Resveratrolul poate fi gasit in concentratii mai mari in vinul rosu, sub forma de resveratrol, si in planta Polygonum cuspsidatum sub forma de trans-resveratrol. Fiecare din cele doua forme actioneaza pe cai sinergice in combaterea radicalilor liberi, trans-resveratrolul acoperind insa o paleta mai larga. Dar, combinand cele doua forme impreuna cu polifenoli, vor acoperi un spectru anti-oxidant mult mai larg decat fiecare in parte.

Numeroase studii indica si o activitate antitumorala, in unele cazuri incetinind cu pana la 50% multiplicarea celulelor cancerigene concomitent cu stimularea diviziunii celulelor sanatoase in zona tumorala. De ce? Fiindca Resveratrol poate incetini angiogeneza cu peste 60%. Angiogeneza este fenomenul de formare de noi vase capilare care alimenteaza cu sange tumora. Reducand aprovizionarea cu sange, tumora este astfel “infometata”. Resveratrol actioneaza asemanator cu Acidul Elagic. Prin efectul antioxidant, Resveratrolul are astfel si un puternic efect antiinflamator si antihistaminic (anti-alergenic).

Actiune
Resveratrolul colecteaza si indeparteaza din organism radicalii liberi. Radicalii liberi sunt considerati ca fiind principala cauza a numeroase afectiuni nu atat prin actiunea lor inflamatoare, cat si prin afectarea sistemului imunitar. Tot radicalii liberi au o contributie majora in accelerarea procesului de imbatranire.

Resveratrolul normalizeaza, de asemenea, nivelul de lichide din sange cu efect hipotensiv. Prin eliminarea radicalilor liberi si stimularea sistemului imunitar, Resveratrolul poate sa scada nivelul colesterolului cu densitate mica (denumit si colesterol rau), si creste nivelul colesterolului cu densitate mare (colesterol bun). Ajuta, de asemena, la fluidizarea sangelui si ajuta la buna functionare a trombocitelor. Printre alte beneficii ale administrarii resveratrolului se mai numara: imbunatatirea capacitatii de memorie, reducerea nivelului de zahar in sange (glicemia), reducerea colestrolului. Resveratrolul scade riscul de boli cardiovasculare cu 30%-50%.

Compozitie / capsula
Ingrediente active:
Extract hidroalcoolic din radacini de Reynoutrya japonica.(sin. Polygonum cuspidatum) - 150 mg.
Trans-resveratrol standardizat la 20%.
Extract hidroalcoolic din struguri (Vitis vinifera) - 100 mg.
Trans-resveratrol standardizat la 20%.

Ingrediente
Extract hidroalcoolic din radacini de Reynoutrya japonica (sin. Polygonum cuspidatum)*, extract hidroalcoolic din struguri (Vitis vinifera)*, faina de orez sterilizata (agent de incarcare ), hipromeloza (capsula) (*standardizate la min. 20% resveratrol).
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare
Doza zilnica recomandata: cate 1 capsula  de 1-3 ori pe zi.

Precautii
Consultati medicul inainte de a administra daca sunteti insarcinata sau alaptati. Daca administrati medicamente, consultati medicul deoarece Resveratrolul poate modifica eficacitatea medicamentelor.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Iulisca150.00mg
Strugure100.00mg

Alte produse similare

Resveratrol forte… ROTTA NATURA
Resveratrol forte…
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Produs foarte bun
scrisa de Alina / 20.04.2023 13:56
Un produs bun.
scrisa de Manuela / 30.05.2018 19:55
Produs de calitate.
scrisa de ruxandraonicala / 29.12.2014 18:07

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Resveratrol forte de la PROVITA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 93.56 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Antioxidanti si contine iuliscastrugure, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Resveratrol forte 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre iulisca:

Nu am gasit vreun articol relevant.