Sapun cafea si eucalipt 90gr SAVONIA

Producator: SAVONIA
Brand: SAVONIA
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 15.28 lei
Pret remediu.ro:
13.29 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiuri saponificate: ulei de măsline, ulei de gălbenele, ulei de cocos, ulei de palmier unt de shea și unt de cacao.
Ingrediente: zaț de cafea, pudra de urzică, ulei esențial de eucalipt, ulei esențial de patchouli.
Ingrediente (INCI): aqua, olive oil, coconut oil, palm oil, calendula officinalis flower extract, butyrospermum parkii, tehobroma cacao (cocoa) seed butter, eucalyptus globulus leaf oil, pogostemon cablin oil, coffea arabica (coffee) seed powder, urtica dioica leaf powder, kaolinite, spirulina platensis extract.

Am rășnit boabe proaspete de cafea și le-am adăugat în săpun sub formă de zaț. Astfel, am creat jumătatea brună a săpunului, ușor dură cu pielea pentru că are efect exfoliant, înlăturând celulele moarte de la suprafața pielii, stimulând circulația sângelui și îmbunătățind eliminarea apei și a grăsimilor din țesuturile de la suprafață. Am pregătit această parte a săpunului să fie vrednică în lupta cu celulita și aprigă cu aspectul de coajă de portocală pe care fiecare dintre noi îl dușmănim.

Pe lângă instruirea în ale gomajului, cafeaua are și însușirea de a fi un puternic antioxidant, nivelul pH-ului zațului de cafea fiind foarte apropiat de cel al pielii. În urma săpunelii, epiderma rămâne cuceritor de strălucitoare. Dar să nu uităm să vă mai spunem ceva! Cafeaua are și rol dezodorizator, așadar puteți folosi săpunul nostru după ce ați robotit în bucătărie, gătind pește sau mâncăruri cu ceapă, usturoi sau alte alimente cu miros pătrunzător.

Cealaltă jumătate de săpun, de un verde turcoaz (pentru colorare am folosit pudră de urzică, având nu doar rol de înfrumusețare a săpunului, ci și un efect antibactericid și tonic), are un miros îmbogățit cu aromă de patchouli și eucalipt și reprezintă ajutoarele prințului din poveste. Căci, desigur, niciun cavaler nu poate răzbi singur! Așa se face că am creat o jumătate isteață și balsamică, menită să ajute pielea în urma tratamentului anticelulitic. Altfel spus, are calități de hidratare și regenerare celulată, exact ce are nevoie pielea după efectul abraziv al cafelei. Însă după calmare, ingredientele din această jumătate au și virtutea de a crește elasticitatea mușchilor și a țesuturilor.

Sapunul cu cafea si eucalipt iti garanteaza o piele întinerită până la adânci bătrâneți!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Eucalipt

Alte produse similare

Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Respiral forte DACIA PLANT
Respiral forte
DACIA PLANT
Salix 500 DACIA PLANT
Salix 500
DACIA PLANT
Triomicin DACIA PLANT
Triomicin
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai bronhofit… FARES
Ceai bronhofit…
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
No snorz KAL
No snorz
KAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Tensopril
60cps FORMULA K

77.03 lei
Sapun cafea si eucalipt de la SAVONIA are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.29 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Corp si baie si contine eucalipt. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun cafea si eucalipt 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SAVONIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre eucalipt:

Nu am gasit vreun articol relevant.