Sapun cu arbore de ceai 90gr HERBALSANA

Producator: HERBAVIT
Brand: HERBALSANA
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 12.12 lei
Pret remediu.ro:
10.54 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente
Australian Tea Tree Tea ofera curățare profundă care utilizează proprietățile naturale antiseptice și de curățare a uleiului de arbore de ceai. Această săpun de curățare este adecvată pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele cu piele cu probleme. După utilizare, pielea este lăsată să se simtă curată, moale și împrospătată.

Produsele din arbore de ceai au cel mai bun ulei, cultivat și recoltat în zonele rurale din Australia. Fiecare lot de ulei de ceai din australian este testat pentru a se asigura că respectă regulile stricte de calitate.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema antiseptica cu arbore de ceai
50ml HERBALSANA

26.21 lei
Sapun cu arbore de ceai de la HERBALSANA are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.54 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Corp si baie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun cu arbore de ceai 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBALSANA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.