Sapun ten acneic si incarcat 120gr TECHIR

Producator: TECHIR
Brand: TECHIR
Forma prezentare: solid, 120 gr
Pret magazine: 18.68 lei
Pret remediu.ro:
16.24 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

DESCRIERE PRODUS

Decopera formula exclusiva cu resurse naturale autohtone din inima lacului Techirghiol, unturi vegetale, extracte active, uleiuri nutritive si uleiuri esentiale terapeutice.

Sapunul pentru curatarea tenului este un produs natural si complex, destinat ritualului de ingrijire a pielii fetei, datorita proprietatilor remineralizante si hidratante oferite de apa salina si namolul sapropelic din lacul Techirghiol si mixul de argile. Uleiurile de masline, migdale dulci si ricin sunt recunoscute pentru actiunea hranitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanti ce ingrijesc pielea deshidrata.

Dioxidul de titan si taratele de ovaz grabesc regenerarea tenului si il curata de impuritati. Apoi, tenul se bucura de un tratament nutritiv oferit de catre unturile de cacao, cocos si palmier. Actiunea emolienta a unturilor vegetale se imbina perfect cu beneficiile terapeutice, pentru tenul incarcat cu tendinte acneice, ale mixului de uleiuri esentiale de eucalipt si tea tree.

Spuma sapunului ajuta la demachierea si curățarea tenului, atat dimineata cat si seara. Dupa tratamentul cremos se recomanda folosirea unei dischete umede din bumbac cu doua picaturi de ulei nutritiv Techir pentru masaj facial.

Recomandari:

Pastrarea sapunului intr-o savoniera care sa permita scurgerea apei, pentru mentinerea texturii solide.

Folosirea sapunului impreuna cu uleiul nutritiv Techir, pentru hranirea firelor de par despicate.

Evitarea contactului direct cu ochii.

Ingrediente (INCI): LACUS AQUA (apa salină), HYDROGENATED COCONUT OIL (unt de cocos), HYDROGENATE PALM OIL (ulei de palmier), OLEA EUROPAEA OIL (ulei de măsline pomace), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (ulei floarea soarelui), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (unt de cacao), RICINUS COMMUNIS SEED OIL (ulei de ricin), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (ulei de migdale dulci), HYDROXIDE SODIUM (NaOH), MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (ulei esential de tea tree) , EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL (ulei esential de eucalipt), SAPROPELIC MUD (namol sapropelic), KAOLINITE (argilă alba), MONTMORILLONITE RED (argila rosie), MONTMORILLONITE GREEN (argila verde), TITANIUM DIOXIDE (dioxid de titan), AVENA SATIVA KERNEL POWDER (tarate de ovaz).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Tea tree

Alte produse similare

Respiral forte DACIA PLANT
Respiral forte
DACIA PLANT
Triomicin DACIA PLANT
Triomicin
DACIA PLANT
Pasta de dinti… STEAUA DIVINA
Pasta de dinti…
STEAUA DIVINA
Crema senzual protect STEAUA DIVINA
Crema senzual protect
STEAUA DIVINA
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Faviderm tot crema… FAVISAN
Faviderm tot crema…
FAVISAN
Solutie pentru… FAVISAN
Solutie pentru…
FAVISAN
Spray propolis… PRO NATURA
Spray propolis…
PRO NATURA
Crema propolis PRO NATURA
Crema propolis
PRO NATURA

Parerile clientilor

E bunicel dar simt ca usuca tenul.
scrisa de Mihaela / 20.12.2019 14:10

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Spray gat forte propolis f.alcool
20gr ALBINA CARPATINA

29.42 lei
Lotiune tonica astringenta
200ml SKIN CONTROL

16.02 lei
Sapun ten acneic si incarcat de la TECHIR are un gramaj de 120gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.24 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Ten cu tendinta acneica si contine tea tree. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun ten acneic si incarcat 120gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TECHIR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre tea tree:

Nu am gasit vreun articol relevant.