•
Aceste specialitati crocante au pasta de masline kalamata din Creta si le-am picanterit prin curry, iar aroma de susan rumen le-a desavarsit. Calitatile maslinelor au umplut bibloteci intregi, iar faima maslinelor parjolite in focurile Cretane este asigurata de legendele nemuritorilor zei. Oare nasterea lui Zeus pe aceasta insula le-a facut asa de bune?Specificul de baza al fiecarui preparat este faina integrala de grau spelta si uleiul presat la rece din floarea soarelui, si pot fi savurate la micul dejun, in pauze, la birou, la petreceri, alaturi de diferite sosuri, la terase sau seara cu prietenii.
Ingrediente:Faina integrala de grau, ulei de floarea-soarelui presat la rece, faina integrala de grau spelta, pasta de masline kalamata (9% – masline kalamata, ulei extravirgin de masline, sare de mare fara adaos de iod), seminte de susan, sare de mare fara adaos de iod, curry, cimbru, piper negru.
Alergeni: produsul gluten (din grau) si seminte de susan.
Valoare nutritionla 100g:Energie kz1796 kcal429Proteine 11,3gCarbohidrati 52,4gglucide 0,7 gLipide17,1gacizi grasi saturati 1,7 gSare 1,4 g