Sare roz de himalaya grunjoasa 500gr SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: solid, 500 gr
Pret magazine: 6.45 lei
Pret remediu.ro:
5.61 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

CE CONTINE
Cristalul cuprinde 84 de minerale care se regasesc si in corpul uman (litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, sulf, clor, calciu, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu si multe altele).

CUM ACTIONEAZA
Sarea de Himalaya re efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. De-a lungul timpului, insa, sarea s-a dovedit a fi si un medicament de nadejde in multe afectiuni. Astfel, si-a dovedit utilitatea in cazul persoanelor cu tensiunea mica, in intoxicatii, voluntare sau involuntare, in raceala, dureri reumatice, extrem de chinuitoare in anotimpul rece.

CUM SE CONSUMA
Poate fi adaugata in mancare, in produse cosmetice, in apa de baie sau in umidificator. Se recomanda consumul moderat de sare, fara a depasi 5 g zilnic (incluzand aici si sarea din alimente).

ISTORIC
Culoarea roz a sarii din Himalaya se datoreaza continutului de oxid de fier. Minele de unde se extrage sarea se gasesc intre Valea Indusului si Muntii Himalaya din Pakistan. Sarea are o vechime de 250 milioane de ani si pastreaza componenta marilor preistorice.

PENTRU CE RECOMANDAM
Sarea de Himalaya are un gust delicat, mai putin sarat fata de sarea de provenienta marina. De asemenea, fiind o sare de mina, nu contine iod natural. Este, in schimb, bogata in oxid de fier (de aici si culoarea roz).

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Sare roz de himalaya100.00%

Alte produse similare

Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS
Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS
Rasnita reutilizabila… SOLARIS
Rasnita reutilizabila…
SOLARIS
Sare roz de himalaya… SOLARIS
Sare roz de himalaya…
SOLARIS
Sare roz de himalaya… SOLARIS
Sare roz de himalaya…
SOLARIS
Condiment belsug… SOLARIS
Condiment belsug…
SOLARIS
Condiment belsug… SOLARIS
Condiment belsug…
SOLARIS
Placa de gatit… SOLARIS
Placa de gatit…
SOLARIS
Rasnita reutilizabila… SOLARIS
Rasnita reutilizabila…
SOLARIS

Parerile clientilor

Folosita de mine in bai in cada! Unul dintre cele mai eficiente produse naturale anti - bacteriene! Multumesc Remediu.ro!
scrisa de Anca Cristina / 04.04.2020 17:11

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

77.78 lei
Pastura
100gr ALBEENA

39.50 lei
Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

34.00 lei
Sare roz de himalaya grunjoasa de la SOLARIS are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.61 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Sare, zahar si indulcitori si contine sare roz de himalaya. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sare roz de himalaya grunjoasa 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre sare roz de himalaya:

Nu am gasit vreun articol relevant.