Sirop de tuse cu miere 250ml ALBEENA

Producator: ALBEENA
Brand: ALBEENA
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 25.3 lei
Pret remediu.ro:
22.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Special conceput pentru boli și simptome respiratorii în care este implicată și tusea (răceală, gripe, viroze respiratorii, traheite, bronșite, traheo-bronșite, laringofaringite, pneumonie, tuse convulsivă, tuberculoză, BPOC (Bronhopneumopatie Obstructivă Cronică), bronșiolită, bronșită obstructivă cronică, astm bronșic, emfizem pulmonar, etc.) perfect pentru îngrijirea sistemului respirator, siropul de tuse cu miere de la ALBeeNA este un produs terapeutic 100% natural – antitusiv, multifuncțional, cu proprietăți polivalente: antiinflamator, expectorant, tonic respirator, antioxidant, antimicrobian (antibacterian, antifungic, antiviral, antiparazitar), imunostimulator, febrifug, pneumoprotector, emolient.

Datorită proporției foarte mari de nutrienți bioactivi funcționali conținuți (abundă în uleiuri esențiale, flavonoide, antioxidanți, peptide, acizi fenolici, minerale, fitosteroli, aminoacizi, vitamine, polifenoli, acizi organici, fibre, polizaharide, enzime, pectine, terpenoide, acizi grași, rășini, tanini și alte bioelemente), combinația de miere de albine polifloră și plante medicinale (frunze de pătlagină, rădăcină de nalbă-mare, iarbă de isop și rizomi de ghimbir), face din siropul de tuse de la ALBeeNA un produs remarcabil cu multiple efecte benefice pentru gât și căile respiratorii.
CE PROPRIETĂȚI AU PRINCIPALELE INGREDIENTE ALE SIROPULUI DE TUSE CU MIERE, ȘI CUM ACȚIONEAZĂ:
 • Mierea de albine polifloră,
  - stimulează sănătatea și confortul căilor respiratorii;
  - ajută la întărirea sistemului imunitar și crește rezistența organismului împotriva infecțiilor;
  - are proprietăți antimicrobiene (este antibacteriană, antivirală, antifungică) și ajută la combaterea infecțiilor sistemului respirator;
  - decongestionează tractul respirator și susține respirația;

  - acționează ca un balsam pentru căile respiratorii, contribuind la combaterea inflamației locale de la nivelul gâtului;
  - calmează tusea persistentă, previne și vindecă iritațiile de la nivelul tractului respirator și reduce efectele negative asociate tusei;

  - poate ajuta la reducerea severității infecției cu COVID-19, fie direct, datorită efectului antiviral al mierii împotriva SARS-CoV-2, fie indirect, prin stimularea și potențarea răspunsurilor sistemului imunitar. Proprietățile medicinale directe și indirecte ale mierii împotriva COVID-19 sunt asociate în principal cu conținutul său de compuși fenolici antioxidanți extrem de puternici.
  Referințe:
  Goldman, 2014; Cianciosi et al., 2018; Samarghandian et al., 2017; Ahmed et al., 2018; Pasupuleti et al., 2017; Khan et al., 2018; Ajibola et al., 2015; Eteraf-Oskouei, Najafi, 2013; Al-Hatamleh et al., 2020.

 • Ghimbirul (extract hidrogliceric din rizomi),
  - are proprietăți antiinflamatoare și analgezice (calmează durerile de gât);
  - relaxează mușchii netezi ai căilor respiratorii și reduce bronhospasmul;
  - grăbește procesul de vindecare, fiind un remediu eficient pentru iritațiile provocate de tuse și durerile asociate;
  - ameliorează semnificativ astmul alergic prin reducerea inflamației alergice a căilor respiratorii și suprimarea răspunsurilor imune specifice;
  - este un excelent bronhodilatator;
  - eliberează sinusurile;
  - are efect antiseptic și antifebril și întărește sistemul imunitar;

  - calmează tusea și relaxează căile respiratorii;
  - stimulează procesul de eliminare a mucozităților din plămâni (are efect expectorant);

  - este benefic în toate bolile respiratorii, inclusiv în temutul sindrom de detresă respiratorie acută.
  Referințe: Mao et al., 2019; Anh et al., 2020; Khodaie, Sadeghpoor, 2015; Sharifi-Rad et al., 2017; Ghasemian et al., 2016; Townsend et al., 2013; Kieliszek et al., 2020.

 • Pătlagina (extract hidrogliceric din frunze),
  - reduce stările inflamatorii ale tractului respirator și are efect antiastmatic;
  - are efect plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale;
  - susține capacitatea de autoapărare a organismului și are proprietăți antimicrobiene;
  - are proprietăți astringente (reduce secrețiile abundente ale mucoasei sistemului respirator);

  - este expectorantă și antispastică bronșic;
  - contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator, îmbunătățirea capacității respiratorii și reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii;
  - calmează tusea și manifestă acţiune decongestivă la nivelul căilor aeriene în tulburări funcţionale;

  - prin acţiunea emolientă favorizează fluidificarea secreţiilor traheo-bronşice.
  Referințe: Büechi, Wegener, 2005; Fayera et al., 2018; Bahadori et al., 2020; Boskabady et al., 2006; Beara et al., 2012.

 • Isop (extract hidrogliceric din iarbă),
  - are calități expectorante, dezinfectante și cicatrizante asupra căilor respiratorii;
  - are efect puternic antiastmatic;
  - stimulează expectorația și reduce spasmele care apar la nivelul tractului respirator;
  - ajută la menținerea sănătății căilor respiratorii, inclusiv prin proprietățile antioxidante și antimicrobiene pe care le are;
  - este un bronhodilatator și tonic respirator care tratează eficient tusea spastică și productivă.
  Referințe: Fathiazad et al., 2011; Abdolahinia et al., 2016; Vlase et al., 2014; Zainab et al., 2019; Buso et al., 2020; Choopani et al., 2015; Mehreen et al., 2016; Ma et al., 2014.

 • Nalba-mare (extract hidrogliceric din rădăcină),
  - este foarte eficientă și în alinarea infecțiilor gâtului;
  - are un efect calmant și plăcut la nivelul gâtului, faringelui și corzilor vocale;
  - este emolientă, antiiritativă și protectoare a mucoasei căilor respiratorii;
  - ameliorează tusea și răgușeala, reduce inflamația mucoaselor căilor respiratorii și ușurează expectorația;
  - diminuează spasmele musculare și învelește mucoasa căilor respiratorii, ceea ce alină tusea seacă;

  - are acțiune secretolitică pulmonară (fluidizează secrețiile bronșice).
  Referințe: Al-Snafi et al., 2013; Naushin et al., 2020; Fahamiya et al., 2016; Ali Shah et al., 2011; Mohaddese, 2019.


 

 

SIROPUL DE TUSE CU MIERE (250 ML) ALBeeNA SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN:

 - Tuse acută (durează sub 3 săptămâni - provocată de infecții respiratorii superioare și inferioare sau chiar inhalarea de fum sau poluanți din mediu);
- Tuse subacută (durează 3-8 săptămâni, de regulă rămasă după o infecție respiratorie);
- Tuse cronică (durează peste 8 săptămâni – de obicei provocată de diferite boli pulmonare);
- Tuse uscată (seacă) sau expectorantă (productivă);

- Boli și simptome respiratorii în care este implicată și tusea (răceală, gripe, viroze respiratorii, traheite, bronșite, traheo-bronșite, laringofaringite, pneumonie, tuse convulsivă, tuberculoză, BPOC (Bronhopneumopatia Obstructivă Cronică), bronșiolită, bronșită obstructivă cronică, astm bronșic, emfizem pulmonar, etc.).

 


COMPOZIȚIE SIROP DE TUSE CU MIERE (250 ML), ALBeeNAPer recipient:
Miere de albine polifloră, extracte hidroglicerice de: frunze de Pătlagină (Plantaginis lanceolatae folium), rădăcină de Nalbă-mare (Althaeae radix), iarbă de Isop (Hyssopi herba), rizom de Ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant).
NOTĂ: Conține sirop de zahăr invertit, care este net superior zahărului alb neinvertit. Zahărul invertit este mai sănătos și mai inofensiv pentru organism, deoarece nu mai solicită intestinul subțire pentru a fi invertit. Zaharoza, pentru a putea fi folosită de către organism, trebuie mai întâi să treacă, la nivelul intestinului, prin procesul de invertire. Enzima numită invertază transformă zaharoza în glucoză și fructoză, două molecule mai mici care au abilitatea de a fi absorbite prin mucoasa intestinului subțire și de a intra în fluxul sanguin. Din păcate, invertirea consumă cantități substanțiale de calciu și poate provoca în timp tulburări carențiale, și epuizează invertaza din intestine, conducând în timp la intoleranțe alimentare și dereglări profunde. Zahărul din siropul de tuse cu miere ALBeeNA este direct invertit!
NU CONȚINE
: conservanți sau coloranți artificiali.
MOD DE PREZENTARE
și LIVRARE: Pachet format dintr-un recipient de sticlă, de 250 ML.

DISPONIBILITATE: Mai sunt disponibile și alte tipuri de sirop, precum:
- Siropul pentru imunitate forte, 250 ML, ALBeeNA.
RECOMANDARE DEPOZITARE: Se păstrează bine închis, la o temperatură de maxim 25 de grade Celsius, ferit de lumina directă a soarelui și de surse directe de căldură excesive. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în maxim 30 de zile.

Siropul de tuse cu miere ALBeeNA este un produs 100% natural
. Orice produs 100% natural nu poate fi standardizat din prisma proprietăților organoleptice; așadar, pot exista variații privind mirosul, aspectul sau culoarea de la un lot la altul; acest fapt nu influențează cu nimic siguranța și eficiența produsului. Pentru asigurarea biodisponibilității, eficienței și siguranței corespunzătoare, fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui proces de verificare extrem de riguros.

 

 

MOD DE ADMINISTRARE (intern, ca adjuvant):

 ATENȚIE: Produsele apicole ALBeeNA sunt produse premium, foarte potente. Folosite împreună sunt sinergice și au rezultat terapeutic superior.


În cazul propolisului, păsturii și polenului ALBeeNA
, la debutul curelor prezentate în rândurile de mai jos, mai ales pentru persoanele care nu au folosit niciodată produse apicole, este recomandat să se înceapă administrarea cu doze mici care se vor crește treptat pe parcursul a minim 7 zile, pentru a permite organismului să se acomodeze cu substanțele active. Ulterior, dozele se pot administra în regim normal, așa cum sunt recomandate. 

Înainte de administrarea lăptișorului de matcă în formă pură (crudă) ALBeeNA, într-o cură consistentă, cu doze terapeutice (mai mari de 1g/zi), este indicată administrarea în primă fază a produsului Morning Joy, pentru acomodarea organismului cu substanțele active. Morning Joy conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5%, și se administrează 1-2 lingurițe, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, după masă, timp de 14-30 de zile. După această perioadă, se poate începe administrarea lăptișorului de matcă pur (crud) ALBeeNA astfel: în prima săptămână se administrează 0.5 g/zi, după masă, urmând ca apoi să se administreze normal (dimineața, sublingual, în dozele recomandate în rândurile de mai jos, în cadrul fiecărei cure în parte).
Este indicat să vă consultați înainte și cu un medic apiterapeut.


În administrare unică (numai siropul)
:

Intern, câte 2 - 4 prize zilnic, timp de minim 7 - 14 zile consecutiv, între mese, maxim 30 de zile consecutiv (cu pauză 7 zile, după care se poate relua administrarea).

Copii cu vârste între 3 și 7 ani: 10 - 15 ml sirop pe zi.
Copii cu vârste între 7 și 14 ani: 15 - 20 ml sirop pe zi.
Copii cu vârste de peste 14 ani și adulți: 20 - 30 ml sirop pe zi.
Nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic.
Agitați flaconul înainte de utilizare.În administrare complexă,
(combinat cu alte produse apiterapeutice), pentru efect terapeutic polivalent, pentru FORME UȘOARE de boală ACUTĂ
(de pildă, răceli, gripe, viroze respiratorii, traheo-bronșite, laringofaringite însoțite de tuse uscată (seacă) sau expectorantă (productivă)):


Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani
: Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu Polenic Prop, comprimate masticabile (1-3 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile), Păstură cu vitamina C, comprimate masticabile, ALBeeNA (1-3 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile) și Morning Joy ALBeeNA (1 linguriță pe zi, de preferință înainte de masă, timp de minim 7-14 zile).

Pentru copiii de peste 14 ani și adulți: Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu Polenic Prop, comprimate masticabile (2-4 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile), Păstură cu vitamina C, comprimate masticabile, ALBeeNA (2-4 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile) și Morning Joy ALBeeNA (1-2 lingurițe de două ori pe zi, de preferință înainte de masă, timp de minim 7-14 zile).


sau


În administrare complexă,
(combinat cu alte produse apicole), pentru efect terapeutic polivalent, pentru FORME MEDII spre GRAVE de boală ACUTĂ sau CRONICĂ
(de pildă, răceli, gripe, viroze respiratorii, traheo-bronșite, tuberculoză, BPOC (Bronhopneumopatia Obstructiva Cronică), etc., însoțite de tuse uscată (seacă) sau expectorantă (productivă)):Pentru FORME ACUTE (cu evoluție rapidă, cu caracter de criză)
:

Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani
: Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu propolis apos ALBeeNA (1 picătură pe kg/corp/zi - pentru un copil de 15 kg, aflat în fază acută, doza minimă de propolis apos este de 15 picături pe zi, administrate în trei prize (de pildă, 5 picături dimineața, 5 la prânz și 5 seara, încorporate în miere de albină polifloră, picurate pe puțină pâine sau diluate în puțină apă călduță, cu 30 de minute înainte de mese, pe stomacul gol), timp de 14 zile consecutiv. Dacă se află în stare gravă, doza poate fi crescută până la 2-3 picături pe kg/corp/zi (30-45 de picături pe zi), administrate în trei prize, cu acordul medicului apiterapeut), Morning Joy, produs care conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5% (1 linguriță pe zi, dimineața, după masă, timp de 14 zile consecutiv) și păstură ALBeeNA (1 linguriță/zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, timp de 14 zile). Se poate combina și cu polen crud congelat poliflor ALBeeNA (1 linguriță dimineața, la o oră după micul dejun, timp de 14 zile consecutiv).

Dacă simptomatologia nu a dispărut în totalitate, ci doar parțial, se continuă administrarea timp de încă 14 zile, dar se înlocuiește produsul Morning Joy cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA (0,5 g/zi (o jumătate de linguriță), administrat sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului).

Pentru copiii de peste 14 ani și adulți
:
Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu propolis apos ALBeeNA (1-2 picături pe kg/corp/zi - pentru o persoană de 60 de kg, aflată în fază acută, doza minimă de propolis apos este de 60 de picături pe zi, optim 120 de picături pe zi, administrate în trei prize (de pildă, 40 de picături dimineața, la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, cu 30 de minute înainte de mese, pe stomacul gol), timp de 14 zile consecutiv. Dacă se află în stare gravă, doza poate fi crescută până la 180 de picături pe zi (adică maxim 3 picături/kg/corp/zi), administrate în trei prize), Morning Joy, produs care conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5% (1-2 lingurițe, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, după masă, timp de 14 zile consecutiv) și păstură ALBeeNA (1-2 linguri/zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, timp de 14 zile). Se poate combina și cu polen crud congelat de salcie ALBeeNA sau polen crud congelat poliflor ALBeeNA (2 lingurițe dimineața și 2 la prânz, la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16, timp de 14 zile consecutiv).

Dacă simptomatologia nu a dispărut în totalitate, ci doar parțial, se continuă administrarea timp de încă 14 zile, dar se înlocuiește produsul Morning Joy cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA (1-3 g/zi (1-3 lingurițe/zi), administrat sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului).


Pentru forme CRONICE (cu evoluție lentă și un caracter de durată)
:
Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani: Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu:
Propolis apos ALBeeNA
(1 picătură pe kg/corp/zi - pentru un copil de 15 kg, doza minimă de propolis apos este de 15 picături pe zi, administrate în trei prize (de pildă, 5 picături dimineața, 5 la prânz și 5 seara, încorporate în miere de albină polifloră, picurate pe puțină pâine sau diluate în puțină apă călduță, cu 30 de minute înainte de mese, pe stomacul gol), timp de 2-4 săptămâni, cu 2-4 săptămâni pauză, după care se reia cura (se pot face 6 cure pe an, dar nu mai puțin de 3, pentru efect terapeutic optim). Doza poate fi crescută până la 2-3 picături pe kg/corp/zi (30-45 de picături pe zi), administrate în trei prize, cu acordul medicului apiterapeut).

Morning Joy (1 linguriță pe zi, dimineața, după masă, timp de 14 zile consecutiv), după care se înlocuiește produsul Morning Joy cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA (0,5 g/zi (o jumătate de linguriță), administrat sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, timp de 2-4 săptămâni, cu 2-4 săptămâni pauză, după care se reia cura (se pot face 6 cure pe an, dar nu mai puțin de 3).
Păstură ALBeeNA (1 linguriță/zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, timp de 2-4 săptămâni, cu 2-4 săptămâni pauză, după care se reia cura (se pot face 6 cure pe an, dar nu mai puțin de 3).
Se pot combina și cu polen crud congelat poliflor ALBeeNA (1 linguriță dimineața, la o oră după micul dejun, timp de 2-4 săptămâni, cu 2-4 săptămâni pauză, după care se reia cura (se pot face 6 cure pe an, dar nu mai puțin de 3).

Pentru copiii de peste 14 ani și adulți
:

Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu:
Propolis apos ALBeeNA (1-2 picături pe kg/corp/zi - pentru o persoană de 60 de kg, doza minimă de propolis apos este de 60 de picături pe zi, optim 120 de picături pe zi, administrate în trei prize (de pildă, 40 de picături dimineața, la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră, picurate pe puțină pâine sau diluate în puțină apă călduță, cu 30 de minute înainte de mese, pe stomacul gol), timp de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se reia cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2, pentru efect terapeutic optim). Doza poate fi crescută până la 3 picături pe kg/corp/zi (180 de picături pe zi), administrate în trei prize.
Morning Joy (1-2 lingurițe, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, după masă, după care se înlocuiește produsul Morning Joy cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA (1-3 g/zi (1-3 lingurițe/zi), administrat sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, timp de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se reia cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Păstură ALBeeNA (1-2 linguri/zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, timp de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se reia cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Se pot combina și cu polen crud congelat poliflor ALBeeNA (2 lingurițe dimineața și 2 la prânz, la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16, timp de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se reia cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRIA nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Siropul de tuse cu miere ALBeeNA este contraindicat persoanelor care sunt hipersensibile / intolerante sau alergice la oricare dintre ingrediente, persoanelor care suferă de diabet zaharat, femeilor însărcinate sau celor care alăptează.
Persoanele aflate sub tratament cu medicamente anticoagulante trebuie să consume cu prudență siropul deoarece ghimbirul din compoziție poate crește riscul apariției unei hemoragii.

La unele persoane hipersensibile, în cazuri rare, siropul poate produce diaree, arsuri la stomac, reflux gastric și chiar stare generală proastă. Opriți administrarea dacă aceste efecte apar.
Opriți administrarea siropului de tuse cu miere ALBeeNA cu minim 3 zile înainte de o intervenție chirurgicală (optim 7 zile, maxim 14).
Pentru copiii cu vârsta mai mică de 3 ani, produsele apicole sau apiterapeutice se administrează cu acordul medicului sau apiterapeutului.
Dacă simptomele persistă sau se agravează încetați administrarea și consultați medicul.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Miere de albine
Zahar brun invertit
Patlagina
Nalba mare
Isop
Ghimbir

Alte produse similare

Sirop pentru imunitate… ALBEENA
Sirop pentru imunitate…
ALBEENA
Sirop biosept cu… FARES
Sirop biosept cu…
FARES
Sirop de patlagina… FARES
Sirop de patlagina…
FARES
Sirop Plantusin… FARES
Sirop Plantusin…
FARES
Sirop Plantusin… FARES
Sirop Plantusin…
FARES
Sirop Vermicin… FARES
Sirop Vermicin…
FARES
Hiperpanaceus STEAUA DIVINA
Hiperpanaceus
STEAUA DIVINA
Hiperpanaceus STEAUA DIVINA
Hiperpanaceus
STEAUA DIVINA
Sirop pentru imunitate… FARES
Sirop pentru imunitate…
FARES

Parerile clientilor

Spuneți ca este 100%, natural dar în descriere spune ca :conține zahar invertit. Mai este 100% natural?
scrisa de Bogdan / 25.01.2021 06:16
SUPER
Extraordinar, chiar este eficient.
scrisa de N. Ioana / 03.12.2020 20:52
Foarte bun
scrisa de Daniela / 03.12.2020 18:53
Un sirop exceptional pentru orice durere in gat
Un produs exceptional, il iau de fiecare data cand simt cea mai mica durere in gat. Pana dimineata dispare orice discomfort si nu permite dezvoltarea virusilor sau a bacteriilor. Il administrez cu succes si baietelului meu de 5 ani care era un “client fidel” al amigdalitei de la primele simptome si trece peste aceste episoade fara antibiotice, intrucat infectia nu se mai dezvolta. Este un adevarat dar, imi aminteste de remediile naturale ale bunicii!
scrisa de Cristina De Fries / 26.03.2020 12:10
Nu a avut foarte mari efecte asupra tusei.
scrisa de Denisa / 03.01.2019 21:16
produse de calitate
scrisa de Puia / 26.09.2018 22:50

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
100gr ALBEENA

105.00 lei
Polen crud congelat poliflor
170gr ALBEENA

16.50 lei
Sirop de tuse cu miere de la ALBEENA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.00 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Siropuri si contine miere de albinezahar brun invertit, patlagina, nalba mare, isop, ghimbir, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sirop de tuse cu miere 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ALBEENA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre miere de albine:

Nu am gasit vreun articol relevant.