•
CE CONTINEOtet de mere produs prin dubla fermentare prin metoda traditionala in cazi de lemn. Maturat mai mult de 1 an. Obtinut din suc de mere, apa si miere.
CUM ACTIONEAZADatorita elementelor nutritive pe care le contine (potasiu, magneziu, fosfor, vitamine B, vitamina C, antioxidanti) si datorita efectului puternic dezintoxicant, este benefic in curele de slabire prin accelerarea arderii grasimilor precum si la tratarea diferitelor boli cum ar fi colesterolul, dischinezia biliara, anemie, bolile reumatice, acnee, etc. Ajuta la eliminarea deseurilor, combatand constipatia si implicit la purificarea sangelui.
CUM SE CONSUMAOricand in supe, sosuri, marinate sau dressinguri.
ISTORICMentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii, otetul de mere are proprietati antiseptice si detoxifiante.
PENTRU CE RECOMANDAMDezintoxicarea este importanta pentru pastrarea si ameliorarea sanatatii, deoarece majoritatea bolilor, si in special cele grave, sunt cauzate de acumularea toxinelor in organism precum si a grasimilor in surplus. Otetul de cidru de mere combate halena si intareste sistemul imunitar.