•
O supa clara, limpede, cu legume si mirodenii. Savuroasa asemenea supelor preparate cu ingrediente culese direct din gradina, este asezonata cu mirodenii specifice retetelor Hildegard, isop si galangal, pe langa alte verdeturi fine. Produs bio fara ulei de palmier si fara drojdie, realizat in sistem „carbon neutru” (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera). Hildegard von Bingen (n. ca. 1098, d. 1179) a fost o calugarita benedictina (stareta din 1136), una dintre cele mai importante reprezentante ale misticismului german din evul mediu. Scriitoare si compozitoare, preocupata de filozofie si vizionara, a reusit sa-si faca un bun renume intr-o lume dominata de barbati. Hildegard von Bingen a infiintat doua manastiri, a instruit calugaritele in terapia cu plante si a pus pe hartie aceste cunostinte ce sunt si astazi extrem de importante. Credinta ei era ca Dumnezeu a lasat un leac pentru absolut orice suferinta, natura fiind in opinia sa o farmacie perfecta aflata la indemana omului.
Ingrediente: sare, amidon din cartofi*, maltodextrina din porumb*, amestec de legume* – 16 la suta (morovi*, ceapa* si pastarnac*), zahar din trestie*, amidon de porumb*, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, ulei de floarea-soarelui*, boia dulce*, arpagic*, isop*, leustean*, patrunjel*, usturoi*, galangal*, fenicul*, nucsoara*, tarhon*, turmeric*, salvie* si leurda. * = certificat ecologic.
Preparare: se fierbe (amestecand) o lingurita cu varf de supa instant (6 g) in 250 ml de apa. Se poate folosi si pentru condimentare sau pentru a da aroma unor preparate.