Tensopril 60cps FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 77.03 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
72.41 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Tensopril 60 capsule  este cel mai avansat produs natural pentru scaderea si mentinerea tensiunii arteriale, continand o combinatie Ortomoleculara de ingrediente naturale ultra-pure care conlucreaza sinergic pentru controlul tensiunii arteriale si ritmului cardiac, actionand natural pe toate canalele de reglare a acestora, incuzand: Beta blocant, Blocant al canalelor calciului, Inhibitor de angiotensina (ACE), Blocant al receptorilor de angiotensina, Blocant (relaxant) al sistemului nervos central, Vasodilatator. Administrarea regulata ajuta la normalizarea pe termen lung a tensiunii arteriale, fluxului sanguin si ritmului cardiac.

Actiune
Tensopril este recomandat ca adjuvant pentru Hipertensiune arteriala, Tahicardie, Angina pectorala, Claudicare intermitenta, Insuficienta cardiaca.

Hipertensiunea arteriala este o conditie medicala cu risc mare pentru infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Cauzele hipertensiunii arteriale sunt multiple. In principiu, hipertensiunea cronica apare atunci cand peretii arterelor nu mai sunt suficient de elastici si capabili a se dilata suficient pentru un fluxul normal de sange, conducand la o crestere a presiunii. Mentinerea tensiunii arteriale in limitele normale este esentiala in cazul bolilor cardiovasculare, in special bolile aterosclerotice: intarirea si fragilizarea arterelor (datorita calcefierilor) sau strangularea acestora prin ateroame (depuneri de grasimi, fibrina, homocisteina si deseuri minerale).

Unele din simptomele hipertensiunii arteriale pot fi: dureri de cap, ameteala, vedere incetosata, greata sau stare de voma, dureri anghinale, lipsa de aer (in special la efort), stare de oboseala. Hipertensiunea arteriala cronica netratata poate conduce la: Infarct miocardic, Insuficienta cardiaca, Accident vascular sau atac ischiemic tranzitoriu (TIA), Insuficienta renala, Afectarea ochilor cu pierderea treptata a vederii, Boala arteriala periferica cauzand dureri in picioare in timpul mersului (claudicare), Umflarea si dilatarea locala a aortei (anevrism).

Compozitie / capsula (449,5 mg): extract din flori de Hibiscus sabdariffa PE, cu 15% antocianidine – 25 mg, extract hidroalcoolic din frunze de Coffea Arabica, cu 5% acid clorogenic – 40 mg, extract hidroalcoolic din frunze de Paducel (Crataegus laevigata) – 75 mg, GABA (acid gamma-aminobutiric) – 25 mg, extract de L-Teanina din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 25 mg, hexaniacinat de inositol – 75 mg, extract din fructe de Piper nigrum, cu 95% piperina – 2,5 mg, E252 (nitrat de potasiu) – 50 mg, dioxid de siliciu –55 mg, capsula vegetala – 77 mg.

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali.

Administrare
1-2 capsule pe zi, de preferinta dimineata sau conform recomandarii specialistului.

Precautii
Tensopril scade in mod eficient tensiunea arteriala. Masurati-va regulat tensiunea arteriala. Consultati medicul daca administrati medicamente pentru scaderea tensiunii arteriale, in vederea ajustarii corespunzatoare a medicatiei alopate. Daca administrati medicamente alopate pentru scaderea tensiunii, consultati prospectele acestora. La unele medicamente alopate nu se poate renunta brusc. Renuntarea se va face prin reducerea treptat a dozei.

Recomandare: Intrucat sarea consumata in exces conduce la retentia apei si in consecinta la cresterea tensiunii arteriale, la hipertensivi se recomanda un consum moderat de sare.

Moduri de reducere si control a tensiunii arteriale:
- Beta Blocantii - reduc ritmul cardiac si reduc forta de contractie a inimii prin blocarea receptorilor de adrenalina (efect relaxant).
- Blocanti ale Canalelor de Calciu (CCBs) - Agentii de blocare a canalelor de calciu relaxeaza muschii arterelor. Reduc totodata forta de contractie a muschiului cardiac.
- Inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ACE) - Inhibitorii ACE stopeaza productia unei substante chimice, denumita angiotensina II, care conduce la contractia vaselor sanguine. Prin contractare, vasele se ingusteaza, conducand la cresterea tensiunii arteriale. Relaxarea vaselor sanguine conduce la reducerea tensiunii arteriale.
- Blocantii receptorilor angiotensinei (ARBs) - Blocheaza receptorii angiotensinei, prevenind actiunea ei vasoconstrictoare.
- Blocanti ai Sitemului Nervos Simpatic (autonom) - Acesti agenti blocheaza mesajele emise de sistemului nervos autonom, care conduc la vasoconstrictie. Sistemul nervos autonom este o componenta a sistemului nervos inconstient care controleaza ritmul cardiac, ritmul respiratoriu si alte functii de baza ale organismului.
- Vasodilatatori directi - Vasodilatatorii directi relaxeaza si dilata vasele sanguine, permitand sangelui sa circule cu o presiune mai mica.
- Diuretice - Elimina excesul de apa, micsorand astfel volumul sangelui. Miscorarea volumului de sange conduce la reducerea presiunii arteriale.

TENSOPRIL actioneaza pe toate directiile descrise mai sus astfel:
- Hibsicus sabdariffa contine antocianidine care actioneaza ca un inhibitor natural al enzimei de conversie a angiotensinei (Inhibitor ACE) 1,2. Hibiscus contine, de asemenea, compusi care actioneaza vasorelaxant prin blocarea canalelor calciului. Hibiscus are si un efect diuretic.
- Acidul clorogenic extras din boabe de cafea verde reduce tensiunea arteriala prin imbunatatirea functiei endoteliale si marirea biodisponibilitatii oxidului nitric (NO)6. Oxidul Nitric are efect vasodilatator, mentinand arterele “deschise”, fiind esential pentru mentinerea unei tensiuni arteriale normale.
- Hawthorn (Crataegus laevigata) (Paducel rosu) contine vitexin, avand un efect de reducere a hipertensiunii arteriale esentiale. Hawthorn este, de asemenea, un cardiotonic recomandat in insuficienta cardiaca.
- GABA (Acidul Amino Butiric) are un efect calmant asupra sistemului nervos central, blocand semnalele care conduc la contractia vaselor de sange, ajutand in relaxarea muschilor sistemului arterial si venos, imbunatatind astfel circulatia sanguina si reducand tensiunea arteriala.
- L-Teanina este un aminoacid care actioneaza sinergic cu Gaba prin stimularea productiei de dopamina si serotonina, cu efect relaxant. Asociata cu GABA, relaxeaza muschiul inimii si are un efect usor Beta-blocant.
- Inositolul hexaniacinat (hexanicotinat) are un efect de imbunatatire a circulatiei arteriale prin vasodilatatie, concomitent cu un efect hipolipidic. Imbunatateste circulatia periferica prin vasodilatare si face sangele mai fluid prin reducerea fibrinogenului.
- Piper nigrum prin continutul de piperina induce un efect antagonist pentru canalele de calciu combinat cu o actiune vasomodulatoare. Impreuna, aceste actiuni conduc la scaderea tensiunii arteriale. Piperina mareste totodata bioabsorbtia in tractul digestiv si biodiponibiltatea celorlalte ingrediente.
- Nitratul de potasiu este bio-convertit in Oxid Nitric (NO) si eliberat in circuitul sanguin. Oxidul Nitric este esential pentru vasodilatare si mentinerea fluxului sanguin.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Hibiscus25.00mg
Cafea verde40.00mg
Paducel75.00mg
Gaba25.00mg
Ceai25.00mg

Alte produse similare

Ceai de hibiscus DACIA PLANT
Ceai de hibiscus
DACIA PLANT
Ceai pentru tuse… INGERASUL
Ceai pentru tuse…
INGERASUL
Ceai natural din… FARES
Ceai natural din…
FARES
Ceai de afine FARES
Ceai de afine
FARES
Ceai de afine FARES
Ceai de afine
FARES
Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Ceai antistres FARES
Ceai antistres
FARES
Ceai de capsuni… FARES
Ceai de capsuni…
FARES
Ceai de capsuni… FARES
Ceai de capsuni…
FARES

Parerile clientilor

Nu-mi pot inca face parerea,mai sper 2 saptamani
scrisa de Florin / 30.03.2022 14:40
are efect dar trebuie consecventa in administrare.
scrisa de Stefania Cecilia / 07.06.2021 07:52
Multumesc, le voi mai comanda!
scrisa de VIRGINIA / 04.02.2021 17:28
Fb
scrisa de Dumitru / 28.01.2018 17:36
Produs natural,fara efecte secundare.
scrisa de sihastru_d / 15.12.2015 17:59
Produsul nu prezintă efecte secundare, a dat rezultate foarte bune chiar din prima zi.
scrisa de solaris9669 / 11.09.2012 17:26

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Pycnogenol
30tbl KAL

219.23 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Tensopril de la FORMULA K are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 77.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine hibiscuscafea verde, paducel, gaba, ceai, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tensopril 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre hibiscus:

Nu am gasit vreun articol relevant.