Tratament corector riduri pentru ochi, buze si frunte 15ml FARMEC

Producator: FARMEC
Brand: FARMEC
Forma prezentare: lichid, 15 ml
Pret magazine: 54.48 lei
Pret remediu.ro:
47.37 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un produs complex care atenueaza atat ridurile profunde cat si pe cele de expresie.

Adresabilitate
Ridurile de expresie sunt diminuate prin actiunea miorelaxanta a extractelor de Gatuline si Ginger. Ridurile sunt atenuate vizibil la o zi de la aplicare, iar in 10 zile, microrelieful pielii e imbunatatit substantial.

Ridurile profunde sunt diminuate prin actiunea sinergica a ingredientilor Trylagen, Superoxid Dismutaza, Vitamina A si E care previn alterarile structurale ale fibrelor de colagen si stimuleaza sinteza de colagen nou.
Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb in piele, ridurile sunt umplute din interior si netezite.

Mod de utilizare
Se foloseste dimineata si seara, dupa demachiere si tonifiere. Se aplica in zona din jurul ochilor, buzelor si fruntii si se maseaza usor pana la completa absorbtie. Se asociaza cu crema de intretinere zilnica.

Produsul este ambalat in flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principala diferenta faptul ca nu exista nici un tub de imersie, ci o diafragma care se ridica la evacuarea produsului, prin actionarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea continutului aproape 100%, dozarea produsului este constanta, riscul de contaminare a produsului este scazut. La prima utilizare sunt necesare cca. 5-7 actionari pentru amorsarea pompitei.

Beneficii
Riduri mult diminuate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Tratament corector riduri pentru ochi, buze si frunte de la FARMEC are un gramaj de 15ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 47.37 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tratament corector riduri pentru ochi, buze si frunte 15ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARMEC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.