Ulcerocalm 30cps VITACARE

Producator: VITACARE
Brand: VITACARE
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 49.46 lei
Pret remediu.ro:
43.01 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii :

  • principul activ – vitamina U – antiulcer - ajuta la regenerarea mucoasei lezate a stomacului, duodenului si intestinelor si poate opri sangerarile
  • prin continutul sau bogat in fibre, este usor purgativ si reduce balonarea
  • neutralizeaza eficient acidul gastric
  • datorita continutului ridicat de fibre este benefic in constipatie, are un usor efect purgativ, reduce balonarea
  • protejeaza organismul impotriva sangerarilor, are rol important in coagularea sangelui .

Compozitie :
Pulbere din extract de Lucerna (Alfalfa/Medicago sativa)…………..100mg/cps
Excipienti : dextrina

ACÅ¢IUNE :
Extractul de LUCERNA este un adjuvant important in ulcer gastric si duodenal: vitamina U(ulcus ) sau vitamina anti-ulcer, elementul activ al LUCERNEI, ajuta la regenerarea mucoasei lezate a stomacului, duodenului si intestinelor si poate opri sangerarile . LUCERNA are efect alcalinizant, anihileaza hiperaciditatea gastrica. Prin contnutul sau bogat in fibre, este usor purgativ si reduce balonarea.

INDICAÅ¢II:
Studiile stiintifice certifica faptul ca Lucerna contine o cantitate mare de betacaroten, vitamina B, C, D, E si K si minerale cum sunt potasiul, fierul, calciul si fosforul. Contine opt enzime esentiale unei digestii optime. Alfalfa poate fi administrata cu succes in caz de tulburari digestive acute si cronice. Este benefica in caz de balonare, ulcere si inapetenta, deoarece contine vitamina U in mari cantitati. Este frecvent recomandata in caz de ulcer peptic (ulcerele peptice se pot dezvolta la nivelul esofagului, stomacului si intestinului), care apare atunci cand membrana mucoasa isi pierde rezistenta la efectele digestive ale sucului gastric, in zonele cu membrana mucoasa distrusa, se vor forma ulceratii. Proprietatile alcalinizante ale lucernei neutralizeaza eficient acidul gastric, ajuta la reinnoirea mucoasei lezate a stomacului si in general, a aparatului digestiv. Datorita continutului ridicat de fibre este benefica in constipatie, are un usor efect purgativ, reduce balonarea. Lucerna poate fi si un laxativ eficient, un diuretic natural si un agent antipiretic. Faciliteaza absorbtia si asimilarea carbohidratilor, proteinelor, calciului, fierului si a altor oligoelemente. Extractul de lucerna este in mod special benefic pentru varstnici, deoarece intareste sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire. Se recomanda, de asemenea, in cistite si prostatite acute si cronice. Este benefica impotriva durerilor articulare si stimuleaza secretia laptelui. Vitamina K din compozitia Lucernei, protejeaza organismul impotriva sangerarilor, are rol important in coagularea sangelui, diminueaza pierderile sanguine mari din perioada ciclului menstrual. Persoanelor cu frecvente sangerari nazale (epistaxis) le este recomandat consumul de lucerna, datorita continutului ridicat de vitamina K al acesteia. Uneori, scaunele diareice repetate pot indica o lipsa de vitamina K.

ATENÅ¢IONARI SPECIALE :
Deoarece contine mari cantitati de vitamine liposolubile, care au efect cumulativ, se recomanda ca utilizarea preparatului sa nu depaseasca 2-3 luni. Lucerna nu este recomandata in urmatoarele cazuri : sarcina (numai sub supraveghere medicala), la persoanele cu hipersensibilitate la aceasta planta, la persoanele care sufera de: LES (lupus eritematos sistemic) sau alte colagenoze, la persoanele cu cancere estrogen-sensibile. Nu se recomanda utilizarea concomitenta cu anticoagulante (heparina, warfarina), antidiabetice (inclusiv insulina), estrogeni, contraceptive orale, diuretice, xenobiotice. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :
1 - 3 capsule /zi, in timpul mesei

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lucerna100.00mg

Alte produse similare

Clorofila f166 FARES
Clorofila f166
FARES
Ceai pentru menopauza… FARES
Ceai pentru menopauza…
FARES
Ceai silueta perfecta… FARES
Ceai silueta perfecta…
FARES
Ceai pentru tranzit… FARES
Ceai pentru tranzit…
FARES
Alfa-max NATURES WAY
Alfa-max
NATURES WAY
Multi gland caps… SOLARAY
Multi gland caps…
SOLARAY
Multi gland caps… SOLARAY
Multi gland caps…
SOLARAY
Premenstrual solution SOLARAY
Premenstrual solution
SOLARAY
Lucerna b021 FAVISAN
Lucerna b021
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Ulcerocalm de la VITACARE are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 43.01 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine lucerna. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulcerocalm 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITACARE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lucerna:

Nu am gasit vreun articol relevant.