Ulei de cocos extravirgin eco 280ml RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: lichid, 280 ml
Pret magazine: 29.51 lei
Pret remediu.ro:
25.66 lei
IN STOC
TVA: 5% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Uleiul de cocos extravirgin RAWLI este presat la rece și 100% ecologic. Acesta este considerat un super aliment, în special datorită faptului că poate fi folosit atât pentru gătit, cât și în scopuri cosmetice.

Estimativ, 100 de grame de ulei de cocos pot conține:

  • Calorii: 833 kcal

  • Lipide: 99,06 grame

  • Calciu: 1 mg

  • Fier: 0,05mg

  • Zinc: 0,02mg

  • Vitamina E: 0,11mg

  • Vitamina K: 0,6µg

Printre acizii grași din compoziția uleiului de cocos se regăsesc și:

  • Acid lauric: 49%

  • Acid miristic: 19%

  • Acid caprilic: 8%

  • Acid palmitic: 8%

  • Acid capric: 7%

  • Acid oleic: 6%

  • Acid linoleic: 2%

  • Acid stearic: 2%

Beneficii pentru sănătate

Din ce în ce mai multe studii demonstrează beneficiile consumului de ulei de cocos asupra organismului uman.

Acesta este foarte bogat în grăsimi saturate sănătoase care pot oferi corpului și creierului uman energie, fiind mult mai benefice pentru organism decât restul grăsimilor din dieta oricărei persoane.

#1: Ajută la arderea grăsimii

În condițiile în care obezitatea devine o problemă mondială din ce în ce mai discutată, trigliceridele cu lanț mediu (MCT) din uleiul de cocos pot crește volumul de calorii arse, ajutând direct la menținerea unui organism sănătos.

#2: Pot distruge microorganismele nocive

Digerat, acidul lauric din compoziția uleiului de cocos formează o substanță denumită monolaurină. Studiile oamenilor de știință indică faptul că atât acidul lauric, cât și monolaurina pot distruge bacteriile, virușii sau fungii nocivi din organism.

#3: Protejează pielea, părul și dinții

Foarte multe persoane folosesc uleiul de cocos în scopuri cosmetice, aplicându-l direct pe piele sau pe păr. Studiile indică faptul că acesta poate reduce eczemele și poate bloca până la 20% din razele ultraviolete ale soarelui.

Cum se consuma

Uleiul de cocos este utilizat în medicina și în remediile naturiste antice din Asia și din Insulele Pacificului de sute de ani. Acesta se poate consuma ca atare, gătit, sau aplicat pe corp.

Iată doar câteva moduri în care îl puteți folosi:

Ulei de gătit

După cum indică și numele, acesta poate fi folosit pentru gătit. Atenție, totuși – nu este recomandat pentru produsele gătite în baie de ulei, cum ar fi cartofii prăjiți.

Supliment alimentar

Puteți consuma o linguriță de ulei de cocos ca atare pe zi, sau o puteți adăuga în ceai sau chiar în cafeaua de dimineață.

Loțiune de corp naturală

Aplicați uleiul de cocos pe tot corpul, imediat după duș. Deși poate lăsa o senzație ușor neplăcută la început, veți observa că prin frecare, corpul dumneavoastră va absorbi uleiul extraordinar de rapid. Acesta reprezintă un înlocuitor natural pentru cremele hidratante.

Balsam de păr natural

Chimicalele din produsele de spălare pot afecta în timp părul. Pentru a se regenera, acesta are nevoie de balsamuri de păr sau uleiuri naturale. După spălare, aplicați uleiul de cocos pe păr și acoperiți cu un prosop timp de o oră. Clătiți apoi cu apă și șampon. De asemenea, puteți aplica din când în când uleiul de cocos pe vârfuri, pentru a evita despicarea.

Deodorant natural

Deși poate fi greu de crezut, uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene care pot preveni mirosurile neplăcute. Pentru a înlocui deodorantele din comerț, puteți aplica uleiul de cocos ca atare, sau îl puteți combina cu pudră Arrowrut și uleiuri esențiale.

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

87.47 lei
Colon cleanser
100cps PROVITA

83.54 lei
Medicalm forte
30cps PRO NATURA

12.76 lei
Ulei de neem
50ml HERBALSANA

7.79 lei
Ulei de cocos extravirgin eco de la RAWLI are un gramaj de 280ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.66 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri si oteturi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de cocos extravirgin eco 280ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.