Ulei de migdale dulci 100ml TRANSVITAL

Producator: QUANTUM PHARM
Brand: TRANSVITAL
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret vechi: 43.38 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
39.91 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Actiune
Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii antici din inalta societate, fiind considerat unul din ingredientele frumusetii Cleopatrei, pentru prepararea unui unguent de masaj in combinatie cu vin, scortisoara si miere, uleiul de migdale este utilizat in prezent la scara larga in industria cosmetica, datorita proprietatilor sale emoliente si curative. Datorita continutului ridicat de acizi linoleici si acizi grasi, il fac deosebit de valoros in ingrijirea pielii. În tratamentele de infrumusetare, migdalele sunt considerate ingrediente principale, deoarece curata, exfoliaza, hidrateaza si hranesc orice tip de piele. Uleiul de migdale reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diverse ingrediente cosmetice.

Proprietati
emolient, excelent pentru pielea crapata si uscata; hraneste si catifeleaza pielea; repara aspectul inestetic al pielii dupa arsuri superficiale; previne vergeturile, imbatranirea pielii si netezeste ridurile; calmeaza iritatiile; bun fortifiant pentru par degradat si uscat; ajuta la eliminarea matretii; bun pentru cuticule si unghii casante.

Mod de utilizare
Pentru ten si corp: se maseaza bine pe ten si corp, in special in zonele unde se formeaza riduri, vergeturi, pana la absorbtie;
Pentru par: se aplica o cantitate mica, se maseaza bine scalpul si se intinde pe toata lungimea parului, cu 30 de minute inainte de spalare;
Pentru unghii: se maseaza unghiile pentru hranirea si intarirea acestora.

Ingrediente
Prunus Amigdalus Dulcis oil, D,L-Tocopheryl acetate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Migdale
Vitamina e

Alte produse similare

Super vitamin e… LIFE - FLO
Super vitamin e…
LIFE - FLO
Deliciu rosu SOLARIS
Deliciu rosu
SOLARIS
Faina de migdale SOLARIS
Faina de migdale
SOLARIS
Hai la birou SOLARIS
Hai la birou
SOLARIS
Hai la fitness SOLARIS
Hai la fitness
SOLARIS
Migdale SOLARIS
Migdale
SOLARIS
Migdale SOLARIS
Migdale
SOLARIS
Migdale SOLARIS
Migdale
SOLARIS
Musli cu alune SOLARIS
Musli cu alune
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sampon cu ghimbir si lemongrass
200ml HENNA MANDALA

50.85 lei
Ulei de migdale dulci de la TRANSVITAL are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 43.38 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Unghii si contine migdalevitamina e, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de migdale dulci 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TRANSVITAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.