revista

Uleiul de argan, rasfatul natural si sanatos al pielii tale!

Uleiul de argan, rasfatul natural si sanatos al pielii tale!

Produsele cosmetice pe baza de ulei de argan se bucura de o popularitate raspandita printre femeile din intreaga lume si nu fara sa fie una fondata. Beneficiile cosmetice pe care le detine „aurul lichid” – cum mai este denumit uleiul de argan – sunt desavarsite si se refera la efecte antirid, antiimbatranire, regenerare, incat produsele care au la baza acest ingredient-minune sunt cu adevarat, valoroase.

Mai intai, cateva cuvinte despre istoricul acestui ulei rar – este produs de un arbore dificil de cultivat, care creste numai intr-o anumita regiune din Maroc. Din cauza acestui fapt, este si unul dintre cele mai scumpe uleiuri de pe piata din ultima vreme, el continand nutrienti variati pe care niciun alt ulei nu ii detine, nici uleiul de masline, nici vitamina E.

Proprietati dezinfectante, regenerante, protectoare si hidratante – intr-un singur ulei!

Datorita complexului de vitamine, acizi grasi, carotenoizi, produsele pe baza de ulei de argan face minuni pielii si o rasfata pe deplin. Precum majoritatea uleiurilor, el ajuta la hidratarea intensa a pielii terne si uscate, dar ofera si protectie. Va marturisim ca arganul are si proprietati dezinfectante, care impreuna cu agentii de protectie impotriva razelor solare si cei de regenerare a pielii, ajuta la vindecarea cicatricilor si previne foarte bine ridurile si petele.

Uleiul de argan este recomandat tuturor tipurilor de piele, dar chiar si cel mai sensibil ten poate beneficia de puterile sale: de curatare, hidratare, vindecatoare si protectoare.

Uleiul de argan pentru ingrijirea parului

Exista acum o multime de produse cosmetice pentru ingrijirea parului, care contin ulei de argan. Nu degeaba a fost introdus in aceste produse, pentru ca protejeaza foarte bine impotriva agentilor daunatori specifici produselor de styling si impotriva efectelor negative ale soarelui. Fiind un ulei foarte hidratant, el „acopera” foliculii de par si ii protejeaza, hranind cu vitamine intreg firul capilar, oferind un par matasos, fin si stralucitor. Si mai ales sanatos! Vitaminele au rolul de a intari firul de par; aplicati uleiul pe scalp si lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de a va clati, acest procedeu ajuta in cazul unui scalp iritat si uscat. Daca nu aveti ulei de argan pur in casa, puteti achizitiona produse naturale cu ulei de argan.

Ulei de argan pentru:

Par. Cum spuneam mai sus, uleiul de argan calmeaza parul ravasit si deteriorat, adauga un strop de hidratare parului uscat si mai confera un luciu frumos podoabei capilare. Puteti masa cu ulei de argan tot parul, cat este ud, apoi sa il clatiti, fie numai la varfuri.

Scalp. Pentru persoanele cu scalpul uscat, aplicati ulei de argan pe o discheta de vata si tamponati scalpul inainte de culcare, pentru a-i oferi peste noapte timp sa hidrateze din plin.

Ten. S-ar putea sa para mai greu de aplicat ulei pur de argan pe ten, insa va asiguram ca merita! Pielea devine mai moale, mai fina, radianta si curata, pentru ca uleiul actioneaza ca un hidratant intensiv de zi.

Corp. Uleiul de argan poate functiona la fel de bine si ca hidratant de corp, aplicat chiar dupa ce faceti baie sau dus, iar pielea este curata si porii sunt deschisi.

Maini. Arganul este benefic si pentru maini uscate, pentru cuticulele unghiilor si pentru unghii in sine, in cazul in care sunt sensibile si casante.
Substantele active din uleiul de argan se numesc triterpenoide care ofera beneficii uimitoare de protejare a pielii. Nu numai ca sunt substante antiinflamatoare si antibacteriene, dar accelereaza vindecarea cicatricilor.

80% din uleiul de argan este compus din acizi grasi nesaturati care lupta cu radicalii liberi la nivelul pielii, astfel oprind formarea ridurilor si tinand la distanta boli precum varicela, psoriazis, acnee, eczeme.
Toate produsele cosmetice pe baza de argan – creme, machiaj – au fost introduse cu succes pe piata, pentru a intineri pielea si a o proteja in acelasi timp. Acestea devin un tratament natural, nu numai un atu cosmetic. Uleiul de argan opreste degenerarea celulelor, uscarea pielii, inflamatiile si confera un aspect satinat si radiant tenului.

Noi va recomandam cele mai variate si pure produse cu ulei de argan, benefice pielii dumneavoastra.

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Distonoplant forte 60cps FARES
-7%
58 ,22 LEI
62,60
  Melatonina vegetala  20cps FARES
-7%
33 ,62 LEI
36,15
Glicostat m97 60cps FARES
-9%
36 ,96 LEI
40,61
Biosept,a28 apa de gura 250ml FARES
-9%
38 ,60 LEI
42,42
Imunitate respirator si digestiv 42cps FARES
-9%
42 ,30 LEI
46,48
Imunitate forte f165 42cps FARES
-9%
35 ,56 LEI
39,08
Candisept a23 30cps FARES
-7%
33 ,99 LEI
36,55
Confort emotional n135 60cps FARES
-7%
47 ,09 LEI
50,63
Hepatofit forte d80 30cps FARES
-7%
33 ,99 LEI
36,55
Biosept spray pentru gat a30 20ml FARES
-8%
30 ,39 LEI
33,03
» Mai sunt inca 4371 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Pasii necesari pentru spalarea corecta si completa a parului

Este destul de important sa inveti cum sa-ti pregatesti parul…

Infectie urinara sau infectie genitala? Cum faci diferenta intre ele

Multe femei ajung, cel putin o data in viata, sa se intrebe…

10 lucruri de stiut despre caderea parului. Ce este alopecia areata?

E un cosmar pe care tot mai multi oameni, in special barbati,…

10 utilizari ale uleiului din arbore de ceai

Pe langa uleiul de cocos, atentie, si uleiul din arbore de ceai…

5 moduri in care zatul de cafea mai frumoasa!

Pe langa faptul ca bautura aceasta neagra si amaruie te energizeaza,…

4 utilizari eficiente ale carbunelui activ in frumusete

Cea mai renumita intrebuintare a carbunelui activ este ca tratament…

Tratament pentru căderea părului: sucul de ceapa și miere

Sucul de ceapa se recomanda in multe probleme de sanatate, de…

Remedii pentru dureri provocate de proteza dentara

Proteza dentara este de mare ajutor cand dintii slabesc si cad…

SOS Arsuri solare! Remedii acasa pentru arsuri solare

Inca e canicula, inca exista riscul de-a te alege cu arsuri…