Vision factors 60cps NATURAL FACTORS

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: NATURAL FACTORS
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 92.61 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
87.98 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Previne avansarea condițiilor degenerative ale ochilor

Întărește capilarele care alimentează diverse părți ale ochiului

Protejează ochii de deteriorarea cauzată de lumina soarelui

Previne deteriorarea vederii cauzată de radicalii liberi

Vision Factors conțin un amestec unic de antioxidanți protectori, vitamine și minerale esențiale pentru o vedere sănătoasă. Atunci când sunt luati zilnic, acești nutrienți ajută la menținerea vederii la cei care sunt expuși riscului de degenerare maculară legată de vârstă și combate efectele dăunătoare ale mediului și deficiențele nutriționale.

Ochii noștri au nevoie de protecție împotriva efectelor nocive ale soarelui, poluării și deficiențelor nutriționale. Vision Factors susțin vederea sănătoasă cu o gamă largă de nutrienți protectori din legume, fructe și fructe de pădure. Ajută la menținerea vederii în condiții degenerative ale maculei legate de vârstă, zona ochiului responsabilă de viziunea centrală detaliată care este utilizată în timpul abuzului, cum ar fi cititul.

Vision Factors combină flavonoidele din concentratul de afine BlueRich® și extractul de mure pentru a sprijini vederea nocturnă, luteina carotenoidelor și zeaxantina pentru a proteja lentila și retina împotriva deteriorării luminii UV și albastre, a antioxidanților licopen roșu, CoQ10 și a vitaminelor C și E pentru a lupta impotriva radicalilor, precum și alte ingrediente cheie, cum ar fi vitaminele B, zinc, seleniu și cupru. Împreună, acești nutrienți sunt folosiți pentru a menține procesele vizuale sănătoase și pentru a proteja ochii de deteriorare.

Fiecare capsulă oferă o protecție antioxidantă puternică cu o doză optimă de luteină de 7,5 mg. Amestecul personalizat de vitamine, minerale și fitonutrienți oferă un avantaj nutrițional chiar și pentru cei mai sănătosi dintre noi și este formulat special pentru a satisface nevoile celor care sunt expuși riscului de degenerare maculară și de pierdere a vederii legată de inaintarea in vârstă

COMPOZITIE:

INGREDIENTE / capsula# :concentrat din fructe  de Afin-de-cultura(Vaccinium corymbosum), cu 2,5 % antocianini ;capsula (gelatina) ;agent de incarcare : faina de Orez ; extract din flori de Craita (Tagetes erecta), cu 10% luteina ;Vitamina C/acid ascorbic ;drojdie –de- bere (Saccharomyces cerevisiae ) imbogatita cu seleniu ; extract din seminte din struguri (Vitis vinifera) cu 87% polifenoli ; vitamina E/d-alfa acetat de tocoferol ;coenzima Q10; citrat de zinc; extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus) cu 25% antocianozide. ;. extract (clorura de metil-acetat de dietil) din fructe de Tomate (Lycopersicon esculentum) cu 5% luteina ;agenti antiaglomeranti : stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu ;extract din flori de Craite (Tagetes erecta), cu 20% zeaxantina ; gluconat de cupru ;vitamina B9 /acid folic  10% ;vitamina B6 /clorhidrat de piridoxina) ; vitamina B1/clorhidrat de tiamina ; vitamina B2 riboflavina ;vitamina B12 /metilcobalamina.

Doza zilnica maxima/ 2 capsule furnizeaza : 200 mg. extract de Afin – de – cultura, 120 mg. vitamina C/150 %VNR*, 100 mg. extract din seminte de struguri, 50 mg Coenzima Q10, 40 mg. extract de Afin,  60 IU/ 40 mg. vitamina E/333 VNR*, 15 mg. luteina, 15 mg. Zn//150 % VNR*, 3 mg. Vitamina B6/214%VNR*, 2,5 mg. Vitamina B1/227%VNR*, 2,5 mg. Vitamina B2/179/VNR*, 2 mg.licopen, 2,6 mg. zeaxantina, 1 mg. Cupru/100%VNR*, 400 mcg.Acid folic/200%VNR*, 100 mcg. Vitamina B12/4000%VNR*, 100 mcg,.Seleniu/182%VNR*.

Nu contine coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali , produse lactate, zahar, grau, gluten, oua, fructe de mare, sare, nuci.

Nu contine organisme modificate genetic.

ADMINISTRARE:

Doza recomandata pentru adulti: cate 1 capsula pe doua ori pe zi, de preferat la masa,  sau cum va recomanda specialistul.

Atentionari si precautii:

Consultati specialistul inainte de folosire daca luati medicatie  pentru tensiune sau/si daca sunteti insarcinata sau daca alaptati.

Consultati specialistul daca simptomele se agraveaza.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Vision factors de la NATURAL FACTORS are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 92.61 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ochi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vision factors 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL FACTORS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.