Activaloe forte 500ml GOOD DAYS THERAPY

Producator: GOOD DAYS THERAPY
Brand: GOOD DAYS THERAPY
Forma prezentare: lichid, 500 ml
Pret magazine: 55.45 lei
Pret remediu.ro:
48.22 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Aloe vera apartine Fam. Liliaceae, din care mai fac parte Ceapa sau Usturoiul. Dintre cele peste 400 tipuri de Aloe, cea mai eficienta  este considerata  Aloe barbadensis sau Aloe vera.
Secretul efectelor benefice ale Aloei consta in compozitia sa unica, alcatuita din apa in proportie de 99,5%, restul de 0,5% continand peste 200 de compusi activi, printre care: enzime (oxidaza, catalaza, amilaza, bradichinaza, celulaza, lipaza, alinaza, fosfataza alcalina s.a.); vitamine (vitaminele C, E, A, B1, B2, B6, colina, provitamina A sau beta-caroten); minerale si oligoelemente (calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, mangan s.a.); mono si polizaharide (glucoza, manoza, galactoza, arabinoza, aldopentoza, acemannan s.a.); aminoacizi esentiali si neesentiali; lignina; steroli (sitosterol, campesterol, lupeol); acizi (acid succinic si acid salicilic); antrachinone (aloina, barbaloina s.a.).
Componentele bioactive de baza1-4 ale  Aloei  sunt considerate  polizaharidele (mannan, glucomannan si pectine, cel mai important fiind mannan acetilat beta-(1, 4) sau acemannan). Ele contribuie la o functionare normala a sistemului imunitar, la  protejarea sporita a celulelor fata de stresul oxidativ si la tonifierea sistemului digestiv, influentand, in acelasi timp, si activitatea biologica a celorlalti compusi si largind astfel paleta de posibile efecte benefice asupra sanatatii.

Prezentare ACTIValoe®
Polizaharidele sunt considerate printre cele mai puternice imunomodulatoare de origine vegetala si, de asemenea, reprezinta cea mai instabila substanta in materia finala in cadrul prelucrarii speciei Aloe vera. Daca materia finala contine o cantitate mare de polizaharide, este garantat si continutul celorlalti compusi activi.
ACTIValoe® FORTE este un gel de Aloe vera de cea mai inalta calitate, intrucat garanteaza un continut standardizat de minim 10% polizaharide (eficiente din punct de vedere biologic) in fiecare cutie, fiind astfel unic pe piata. Daca luam in considerare faptul ca planta proaspata de Aloe vera contine in medie pana la 15% polizaharide, garantia a minim 10% polizaharide reprezinta o siguranta a bioeficientei acestui produs.
ACTIValoe® FORTE este un lichid limpede, nu foarte dens, deoarece densitatea gelului  este data de structura fizica a celulelor din care se formeaza  si, in plus, gelul nu este aditivat artificial cu agenti de ingrosare.
Dupa ani de cercetare si dezvoltare, Aloecorp Inc. si-a perfectionat metodele de recoltare si procesare astfel incat garanteaza mentinerea unei parti importante a materiei prime de Aloe vera cu o masa moleculara concreta la sfarsitul procesului de productie. Oamenii de stiinta sunt de acord ca, in general, cea mai mare parte a proprietatilor bioactive ale Aloei depind de prezenta polizaharidelor cu o masa moleculara medie si mare. Dintre acestea, polizaharidele cu o masa moleculara de cca 50-200 kDa sunt cele mai eficiente din punctul de vedere al actiunii imunomodulatoare asupra organismului uman. Prin metoda patentata MAP (Modified Aloe Polysaccharide), Aloecorp Inc. a reusit sa tripleze ponderea polizaharidelor cu masa 50 – 200 kDa in extractul  ACTIValoe®  fata de ponderea lor in planta proaspata de Aloe vera:  30,13% fata de 10,20%, crescand astfel semnificativ eficienta sa bioactiva.
Metoda Qmatrix®  (folosita exclusiv de Aloecorp Inc.)
Qmatrix® este o metoda ultramoderna  de procesare a Aloe vera. Productia extractului ACTIValoe® prin metoda brevetata Qmatrix® se desfasoara prin eliminarea atenta a apei din gelul obtinut din frunzele proaspete de Aloe vera, rezultatul fiind o pulbere in concentratie de 200:1, ceea ce inseamna ca 1 gr. de extract ACTIValoe® corespunde cu 200 gr. de gel proaspat de Aloe vera. 
Aloe vera procesata prin metoda Qmatrix® include urmatoarele:
Metoda brevetata de prelucrare a frunzelor din Aloe vera.
Metoda brevetata de pastrare in extractul ACTIValoe® a polizaharidelor imunomodulatoare din planta proaspata.
Procedurile de prelucrare pe mai multe nivele cu sistemul Rapid High-Throughput Processes (RHTP).
Procedura brevetata de uscare rapida la temperatura scazuta (Low Temperature Short Time), prin care se retin in extractul ACTIValoe® componentele nutritive si functionale ale Aloei care sunt sensibile la caldura.
Rezultatele remarcabile ale metodei Qmatrix® pot fi regasite in calitatea unica a produselor din Aloe vera  ale companiei  Aloecorp Inc. Datorita acestui fapt a aparut denumirea de ACTIValoe® -  Aloe vera activa biologic.

Efecte:
-ajuta la sustinerea sistemului imunitar;
-contribuie la sanatatea celulelor si la protectia lor de stresul oxidativ;
-participa la detoxifierea  organismului;
-ajuta  la reglarea tranzitului si la mentinerea peristaltismului intestinal normal;
-sustine buna functionare a digestiei;
-ajuta la buna functionare a ficatului si pancreasului;
-ajuta la revigorarea si tonifierea organismului;
-ajuta la normalizarea greutatii corporale.

Actiuni:  Se recomanda administrarea preparatului  ACTIValoe®  FORTE  ca adjuvant in:
-oboseala;
-cure si diete de detoxifiere;
-mentinerea unui metabolism sanatos;
-tranzit intestinal defectuos;
-mentinerea concentratiilor normale de glucoza in singe;
-detoxifierea si protectia ficatului;
-mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului;
-usurarea digestiei; 
-convalescenta, ca bautura reconfortanta.

Ingrediente: apa purificata, Qmatrix® ACTIValoe®, acid citric (antioxidant, conservant), benzoat de sodiu si  sorbat de potasiu (conservanti).

Ingredient activ/50ml
Qmatrix® ACTIValoe®(concentratie 200:1)250 mg

Mod de utilizare: Pentru sustinerea sistemului digestiv sau in perioade de convalescenta se amesteca 25 ml  ACTIValoe® FORTE cu aprox. 100 ml de apa rece.  In celelalte cazuri, se amesteca 15 - 20 ml ACTIValoe®  FORTE cu aceeasi cantitate de apa. Bautura proaspat pregatita se consuma o data sau de doua ori pe zi cu cel putin ½ ora inainte de masa. Se recomanda maxim 50 ml de ACTIValoe® FORTE pe zi.  Pentru copiii intre 3-12 ani se recomanda maxim 15 ml pe zi.

Contraindicatii: Nu se administreaza la copii cu varsta de pana la 3 ani, la femei insarcinate sau care alapteaza, precum si celor care au intoleranta individuala la Aloe vera.   

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Aloe Vera

Alte produse similare

Roboflex GOOD DAYS THERAPY
Roboflex
GOOD DAYS THERAPY
Aloe vera DACIA PLANT
Aloe vera
DACIA PLANT
Tonic hepatic DACIA PLANT
Tonic hepatic
DACIA PLANT
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai silueta perfecta… FARES
Ceai silueta perfecta…
FARES
Aloe vera gel &… NATURES WAY
Aloe vera gel &…
NATURES WAY
Lipotropic 1000… SOLARAY
Lipotropic 1000…
SOLARAY
Laxativ cu senna… FARES
Laxativ cu senna…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Dizolax
60cps INDIAN HERBAL

53.09 lei
Ceai pentru colon
50gr ADNATURA

7.03 lei
Activaloe forte de la GOOD DAYS THERAPY are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 48.22 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Imunitate si contine aloe vera. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Activaloe forte 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GOOD DAYS THERAPY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.