Alga marina (sea kelp) 90cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 90 buc
Pret magazine: 31.36 lei
Pret remediu.ro:
27.27 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Alga marina contine peste 60 de elemente si minerale care sunt prezente in mari si este cel mai natural oligoelement din lume.

KELP este o alga marina care traieste in principal pe coastele Norvegiei si pe coasta de est a Canadei.
KELP contine peste 60 de elemente si minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrati simpli si complexi precum si cativa hormoni de crestere vegetali. Una dintre beneficiile suplimentare ale Kelpului este si abilitatea acestuia de a elimina strontiul radioactiv precum si alte metale grele accumulate in organism. Kelp contine acid alginic care se ataseaza de toxine in inestine, facandu-le nedigerabile si putand astfel sa fie usor eliminate din organism.
Fiind bogata in amino-acizi, vitamine, minerale si elemente trasoare este motivul pentru care KELP este binecunoscut ca promotor al sanatatii glandulare in special a glandelor pituitara, adrenala si tiroida. Kelp este o sursa naturala de iod care actioneaza ca un antibiotic omorand germenii.
Întrucat tiroida si glanda pituitara regleaza anumite functii digestive, KELP este de asemenea benefic in balansarea sistemului digestiv.
Natura ne-a oferit aceasta minunata "planta a marii" intr-o forma completa si balantata.

INGREDIENT ACTIV:
Alga marina  30 mg
Iod  150 mcg (*100)
***Valori nutritionale de referinta (*VNR)

Ingrediente: fosfat dicalcic si celuloza microcristalina (agent de incarcare), pulbere din alga Laminaria digitata, acid stearic, dioxid de siliciu si stearat de magneziu (agenti antiaglomeranti).

Doza zilnica recomandata: un comprimat. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Contraindicat persoanelor alergice la produsele de origine marina

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Alge marine30.00mg
Iod0.15mg

Alte produse similare

Clorofila f166 FARES
Clorofila f166
FARES
Deo roll-on cu… FAVISAN
Deo roll-on cu…
FAVISAN
Favicelusal 1 m117 FAVISAN
Favicelusal 1 m117
FAVISAN
Gel de dus & baie… FAVISAN
Gel de dus & baie…
FAVISAN
Gel de dus & baie… FAVISAN
Gel de dus & baie…
FAVISAN
Gel de dus & baie… FAVISAN
Gel de dus & baie…
FAVISAN
Crema puternic… FAVISAN
Crema puternic…
FAVISAN
Phyto iodura de… PRO NATURA
Phyto iodura de…
PRO NATURA
Phyto iodura de… PRO NATURA
Phyto iodura de…
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Maca pudra eco
125gr RAWLI

15.37 lei
Lecitina & magneziu
30cps FARMACLASS

12.95 lei
Alga marina (sea kelp) de la VITAKING are un gramaj de 90cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 27.27 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Digestie si contine alge marineiod, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Alga marina (sea kelp) 90cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.